Categorii
Arhiva Infografice

Infografic- cum văd unii oameni viața în 2050 + sondaj

La un moment dat am scris un articol despre cum văd eu autoturismul din 2060. Aici avem un infografic care ne vorbește de cum văd americanii viața în 2050.

Cum nu știu dacă și la noi s-a făcut ceva în genul este bine să luăm ca punct de referință concluziile studiului. Infograficul a fost creat de către Good și Column Five Media.

După cum poți vedea dând clic pe imaginea de mai jos, 71% cred că se va găsi un remediu pentru cancer, 53% se așteaptă ca turismul spațial să devină o obișnuință (+1, și eu cred că așa va fi), 50% zic că va mai fi un război mondial iar 81% (sic) sunt de părere că vom putea conversa natural cu mașinile (computerele).

Ce părere ai tu despre viitor? Răspunde la câteva întrebări!
[poll id=”5″]
[poll id=”6″]
[poll id=”7″]
[poll id=”8″]

Așa avem măcar și o mică încercare de sondaj. Dă mai departe ca să aprticipe și alții la el. Și noi putem face sondaje 😀 . Enjoy!
infografic-2050-viata-in-viitor

6 răspunsuri la “Infografic- cum văd unii oameni viața în 2050 + sondaj”

eu sunt foarte pozitivist si spun ca tot ce ai scris mai sus va fi posibil

Just e ca prin 2050 eu cred ca o sa fiu MORT da asta apartine profului de istorie din viitor :))

Mort estu acum, pe atunci vei fi venerat :))

Sunt de parere ca 2050 va fi o perioada mai usoara pentru romanii de zi cu zi…Ca ne tinem de gat cu extraterestrii sau scriem pe blog cu un pix digital nu stiu, dar sper ca 2050 sa fie salvarea :))

Hmmm, cam periculos sa gandesti asa. Nu numai viitorul poate fi frumos, si prezentul. Eu zic ca tre sa lucram la prezent 😀 Vad ca pana acum parerile se aproprie de cele ale americanilor.

Am răspus la primele 3 că se vor întâmpla, iar la ultima întrebare am răspuns că nu știu.
Dar ști cum este vorba: om trăi și om vedea.

Eu sper la mai bine. Poti vedea cel mai nou articol despre meorii pahse change, care cica ne vor pune cu botul ep labe. Sau despre Eugen Pabvel care, sper eu, va crea acel disc de 1Petabye. Om trai si om vedea 😀