Categorii
Arhiva Optimism

Arta incredibilă a lui Calvin Nicholls – sculptură în hârtie

sculptura-hartie-arta-calvin-nicholls-1Rămân fidel ideii cu care am pornit blogul: scriu despre ce îmi place. Și zilele acestea am rămas gură-cască în fața artei lui Calvin Nicholls, care face sculptură în hârtie. Și încă ce sculptură!

De obicei găsesc lucruri de țin de artă modernă sau mai rar întâlnită la Dudecraft, de unde am aflat și de aceste sculpturi.

Calvin Nicholls este un sculptor în hârtie care face artă încă din 1986 (wow) în studioul său din Toronto Ontario, Canada. El folosește un scalpel pentru a tăia și încrusta foile și apoi aranjează luminile în așa fel încât să scoată în evidență părțile cele mai importante. Apoi face poze în genul celor pe care le vei vedea mai jos. Uimitor.

sculptura-hartie-arta-calvin-nicholls-1sculptura-hartie-arta-calvin-nicholls-2sculptura-hartie-arta-calvin-nicholls-3sculptura-hartie-arta-calvin-nicholls-4sculptura-hartie-arta-calvin-nicholls-5sculptura-hartie-arta-calvin-nicholls-6sculptura-hartie-arta-calvin-nicholls-7

Pentru mai multe imagini intră aici. Care dintre cele de mai sus ți-a plăcut? Mie lupii 😀 .

4 răspunsuri la “Arta incredibilă a lui Calvin Nicholls – sculptură în hârtie”

Supeeer! Mie mi-a placut si vulturul, simbol al spiritului liber, chiar daca nu are peri, ci pene. Cred ca sunt la fel de migaloase…

E multa munca facuta de Calvin aici si toate sutn super tari. Uitasem de semnificatia vulturului 😀