Categorii
Arhiva Blogging

Chinezu ne prezintă Blogal Initiative

logo-blogalinitiative-chinezu-150x100Chinezu anunța de curând că face o agenție de campanii pe bloguri și așa a apărut în discuție numele de Blogal Initiative, un proiect foarte frumos prin care el vrea să implice bloggerii în campanii.

Ideea cea mai interesantă este aceea că pot participa bloggeri mici și mari pentru a-și demonstra aptitudini anteprenoriale. Cu alte cuvinte, cine vrea să își profesionalizeze blogul are șansa de a participa cum știe el mai bine la campanii și, dacă este remarcat pentru munca lui, atunci poate avea un viitor frumos în lumea campaniilor plătite.

Bineințeles că trebuie mai întâi să te înscrii la contact[at]blogalinitiative.ro pentru a fi inclus în campanii.

Cea mai nouă campanie este cea prin care se promovează creditul de refinanțare de la BCR. Odată ce te-ai înscris pe la Blogal Initiative vei primi informațiile legate de campanie, cât și despre produsul în sine. Așa că, între 6 iunie și 4 iulie vei avea ocazia să scrii și să promovezi în moduri originale și creative campania și produsul.

La finele campaniei se vor da premii: locul I – 1500 de euro, premiul II – 2 iPad-uri și premiul III – 8 smartphone-uri HTC. Pentru cei care nu au mai participat la concursuri este o ocazie bună să vadă dinamica lor prin blogosferă. Juriul, pentru că va fi un concurs jurizat, va fi format din: un membru BCR, un reprezentant al Revistei BIZ și unul de la Blogal Initiative.

Mai multe detalii găsești în acest articol de la Blogal Initiative. Felicitări pentru crearea acestei agenții a bloggerilor și succes în campanie. Nu uita: înscrierea se face obligatoriu la contact[at]blogalinitiative.ro.

4 răspunsuri la “Chinezu ne prezintă Blogal Initiative”

Este concurs. Tot mereu vor fi nemultumiti.

foarte frumoasa initiativa lui chinezu cu blogal initiative. un ipad eu, si unu tu. imi convine :)) succes domnu’