Categorii
Arhiva Locuri pe net

The Social List îți calculează valoarea socială

sunday-times-social-list-manuel-cheta-valoare-socialaAm citit la Manafu despre Social List, un tool interesant prin care îți poți calcula valoarea socială, și a trebuit să îl probez. Ideea din spatele acestui tool este să îți creeze un profil în funcție de activitatea ta în rețelele sociale.

Acest instrument nu îți vede pozele sau ce scrii, ci doar calculează numărul de comentarii, referinte, taguiri, like-uri și alte asemenea și îți construiește un indice al valorii sociale. Valoarea aceasta nu este altceva decât o expresie a nivelului la care interacționezi tu în rețele sociale ca: Facebook, Twitter, Linked in și Foursquare. Da, eu am conturi pe aceste rețele și în alte 20 de locuri 😀 .

După cum poți vedea din imaginea de mai jos eu sunt între primii 15% (din cei înscriși până acum) la nivelul de interacțiune. Mi-au și dat porecla BigWig (ștab, grangur), dar mai am până să fiu mare. Acest instrument a fost făcut de VCCP pentru The Sunday Times. Gordon Thomson, editor online la The Sunday Times, spune că Social List scoate în evidență influența tot mai mare pe care o au bloggerii și twitteriștii în transmiterea către mase a știrilor.

Verifică-ți și tu valoarea socială adăugând în această listă profilele tale de social media. Nu trebuie decât să dai clic pe imaginea de mai jos și, după câteva minute, vei avea și tu indicele valorii sociale prezentat grafic.
sunday-times-social-list-manuel-cheta-valoare-sociala

9 răspunsuri la “The Social List îți calculează valoarea socială”

iar ai uitat sa pui blank pe imagine 🙂
felicitari ptr aceasta pozitie

Multumesc :d Am trecut printr-o lupa cu pluginurile si tre sa pun inapoi ala de-mi pune blank. ca daca stai dupa mine sa imi aduc aminte, iese numai blank… in mintea mea :))

Nu e bai. Ai blogul pe pozitii bune 😀

Mie mi-au iesit doar 10 puncte pentru Facebook. Chiar daca am 2000 prieteni si vreo 8000 de fani la paginile active pe care le administrez 😀

Dar, dar ei iti dau puncte in fucntie de cat de activ esti. Sa fie vreo eroare in sistem? Matriiiiiiixxx :))

Nu cred ca e o eroare. Acum am vazut ca perioada analizata de ei e scurta, ultimele 7 zile (parca). Si probabil ca nu ia in calcul activitatea de pe pagini 🙂