Categorii
Arhiva Optimism

Technologic – stop motion simpatic rău

technologic-stop-motion-fun-film-simpaticNu știu dacă frumoasa care este protagonistul acestui film sau ideea în sine mă atrag, dar filmulețul acesta stop motion îți poate face ziua mai frumoasă.

Tânăra din imagine a făcut acest film în urmă cu trei ani pentru un test la facultatea de arte. Mai multe detalii nu se știu, din păcate. Melodia este Technologic, de la Daft Punk, unii dintre preferații mei. Fii gata de o nouă săptămână! Via [Geeksaresexy].
[UPDATE: Cei de la EMI au cerut oprirea difuzarii clipului la noi pe motive de copyright etc… Am reușit să dau de un alt film. Copie a primului.]

9 răspunsuri la “Technologic – stop motion simpatic rău”

Asa este frumos. Sa vina cate cineva care sa ne arate ca se poate. Si asta in urma cu ani buni. Bravos ei.

Creatinii astia de la YouTube presati de EMI se pare ca au blocat filmuletul in Romania. Pana mea parca activitatile artistice non profit sunt acoperite de fair use. Poate gresesc dar totusi… ai dracu copyright sharks.

Mama lor de prosti. chiar ne obliga sa folosit proxy zi de zi?! Shit.

Na, si filmul asta se pare ca fusese furat de pe canalul fetei :))) Inca n-au ajuns cei de la EMI la el :)))

Eu il consider mirror. Să nu mă înțelegi greșit în înțeleg și pe artiști dar dacă aș crea filme/animații și aș fi banat(sau altă mustrare) pt că folosesc un sound track care nu e al meu a 2a oara aș pune notă: „Please mirror this video on both youtube and other video sharing networks” 🙂