Categorii
Arhiva Locuri pe net

Made in Galați – site cu recomandări pentru gălățeni

made-in-galati-meneopo-pioneza-dintre-fese-site-informativÎmi plac inițiativele care vin în ajutorul comunității, fie că este ea online sau nu. Văd că prind tot mai mult blogurile sau site-urile care au caracter local. Și este vorba de bloggeri care își pun la dispoziție timpul și banii pentru a le crea și a le servi la cald oamenilor din zona în care ei trăiesc.

Nimic mai frumos. Deși este foarte probabil că acea comunitate nu ți-a dat încă nimic, prin faptul că tu oferi, vei primi. Așa este cazul cu Made in Galați, un site nou pus la punct de către nimeni altul decât vestitul Meneopol.

Dacă nu îl știi, trebuie să îți amintesc că blogul lui, Pioneza dintre fese, pe care presetază trei bloggeri, este locul în care găsești articole documentate care îți vor pune creierul la muncă. Pe bune. Citesc des, dar comentez rar numai ca să nu zic prostii. Uneori citesc de două ori ca să mă prind. Este un blog cult, în adevăratul sens al cuvântului.

Continuând istoria inițiativelor locale, Made în Galați îți povestește despre tot felul de evenimente din Galați, de la locuri de vizitat, la concerte și evenimete culturale și ajunge să îți vorbească de vizite importante. Cu alte cuvinte, dacă ești de prin zona Galațiului zic că trebuie să mergi pe acest site ca să îți pui la punct orarul ieșirilor.

Felicitări pentru o inițiativă frumoasă!

6 răspunsuri la “Made in Galați – site cu recomandări pentru gălățeni”

Tot boier ai rămas! Uite ce bine le zici tu că nici nu-mi vine să cred că eu am dat drumul la site-ul ăsta :))
Eşti la loc de cinste printre fondatori. Mai sînt cîteva figuri care vor intra în panoul celor „grei”, numai stai să vezi! 🙂

Mulţam pentru tot! Rămîn dator!

Eu raman dator pentru ca aveti un blog fain pe Pioneza. Sa fie intr-un ceas bun 😀

Eh, la noi mai avem mult de lucru, dar speram ca va iesi ceva tare de tot. Invatam din mers. nu puteam sa nu scriu despre proiectul lui Meneopol. Nu ma iartau zeii prieteniei :))

aaa deci va cunosteti!
Cum la voi, ca la voi am vazut ca se misca treaba serios! Brasovul forfoteste de bloggeri si inca de bloggeri de calibru.

O, mersi. E bine ca se vede asa. Probabil ca suntem intre noi nu ne dam seama 😛