Categorii
Arhiva Blogging

Expediții de suflet: #expeditiaverde și #transalpina

eftimie-expeditia-verdeNu trece mult timp și blogosfera românească cunoaște tot alte mișcări de trupe. Este vorba de tot felul de campanii care angrenează, în unele cazuri zeci și zeci de bloguri care fie susțin ideea, fie sunt implicate direct.

Mă bucură faptul că blogurile devin din ce în ce mai importante când vine vorba de campanii care au loc în online și în offline. Înseamnă că vorbim de influenceri aici, sau nu? Acum vreau să scriu despre două asemena campanii. Este vorba de #expedițiaverde, la care participă Îndrăgitul Eftimie și #trasnalpina, ideea lui Bloghiță, susținută de Social Media Brașov.

#expedițiaverde vrea să arate ce oraș este cel mai eco dintre Brașov, București, Timișoara și Iași. Pentru fiecare oraș în parte participă Eftimie Brașov, Chinezu – București , Andrei CrivățTimișoara și Marius SescuIași. Cu părere de rău Chinezule, oricât de mult îmi place mie ce faci tu, azi te trădez. Țin cu Eftimie pentru că ne-a ajutat mereu cu Social Media Brașov și e brașovean. Nu chiar, e din Hărman, dar tot brașovean este. 😀

Eu îi urez numai succes lui Eftimie în această campanie și, dacă vrea careva să îl susțină, să se știe că el oferă și niște premii. Mai multe detalii aici.

#transalpina este o călătorie făcută pe Transalpina, cea mai înaltă șosea din Romania. Deși este un punct de atracție turistică în sine, nu mulți au auzit de ea. Bloghiță vroia la început să meargă doar cu prietena lui și apoi s-a gândit să cheme mai mulți oameni. Și au venit. Sunt peste 50 de bloggeri dornici să blogărească și să twituiască de la înălțime. Să nu uit că avem și sponsori. Zic avem, pentru că merg și eu pe 16 iulie pe Transalpina.

Sponsorii ne ajută cu o bună parte din cheltuieli așa că îi pomenesc cu drag: Brainhost – sponsor principal (ne asigură cazare și la ei am eu blogul), Petrom – combustibil, Dacia – ne dau cinci Dustere și Temad – extras.

Pot spune că acestea sunt numai câteva lucruri care se petrec în viitorul apropiat, dar mai sunt altele pregătite pe tavă. Stai cu ochii pe smbrasov-net să vezi ce mai pregătesc cu băieții din Brașov. O duminică faina îți doresc!

4 răspunsuri la “Expediții de suflet: #expeditiaverde și #transalpina”

Is brasovean mah da-te lobodă. Doar locuiesc în Hărman de trei ani. Io-mi făceam vacanţa de vară la bunici în Braşov.

Va sa zica esti brasovean din cap pana in coada. Eu sunt brasoevan adoptat :))

Avem facultati chiar ok aici asa ca eu zic ca emrita. E scump cu chiria, daca nu gasesti pe cineva sa stea cu tine.