Categorii
Arhiva Locuri pe net

Știință și tehnică într-un nou format

front-revistaÎn liceu citeam foarte mult Știință și tehnică. Apoi, pauză! Până zilele astea. Deși public pe blog tot felul de articole legate de invenții și concepte inovative, nu mi-a stat în cap să caut măcar varianta online a revistei, deși varianta hard-copy este de preferat.

Asta până am citit la Chinezu despre Știință și Tehnică. Așa mi-am trecut în Reader site-ul lor, ȘtiințășiTehnică.com. Știu că sunt mulți oameni care sunt fani tehnologie, pentru că o folosesc zi de zi. Revista asta m-a ajutat să înțeleg că tehnologia poate aduce foarte multe avantaje și este direcția către un viitor mai bun.

Foarte interesantă mi se pare categoria Prototipuri și invenții unde poți afla despre mașini electrice care se vor putea încărca wireless. Sweet!

În urmă cu ani buni știrile prezentate de ei erau foarte greu de găsit și mă bucuram să aflu mereu ceva nou. Chiar și acum văd că țin pasul cu timpul. Deși avem parte de varianta online eu zic că este bine să ne lipim și de varianta clasică a revistei procurându-ne un abonament la S&T.

Ce părere ai de Știință și tehnică? Pentru a intra pe site dă clic pe imaginea de mai jos!
stiinta-si-tehnica-revista-tehnologie-stiri-interesante

Și nu, nu particip la concursul lui Chinezu legat de relansarea acestei reviste!

3 răspunsuri la “Știință și tehnică într-un nou format”

Cateva chestii interesante am gasit acum. Dar de remarcat ca site-ul arata foarte bine si se misca la fel. In plus nu vad, si sper sa nici nu apara, zecile de reclame care umplu site-urile de tip stiri/ziar/revista in general

Reclamele sunt necesare pentyru supravituire. Poate ca vor aparea, dar speram ca nu vor fi prea intruzive. Si eu am reclame pe blog 😀

[…] particip alături de: Pavel Ionut, Meneopol, Serban, Manuel . Etichete: Stiinta si tehnica {lang: 'ro'} […]