Categorii
Arhiva Optimism

Începem săptămâna cu time lapse – Time Travel

film-time-lapse-time-travel-richard-bentley-vimeo-interesantWhat goes around comes around! Altfel spus, e din nou luni. O altă săptămână și, cum e foarte probabil, aceeași zi trăită puțin altfel.

Rutină, monotonie și lipsă de chef. Mulți o au numai gândindu-se la ziua asta. Zic să începem săptămâna cum se cuvine și să ne aliniem gândurile la obiectivele pe care le avem de îndeplinit. Filmul de mai jos este un time lapse de excepție, cum rar mai vezi.

Plus că este destul de lung și are o coloană sonoră numai potrivită pentru a te pregăti de războiul unei noi zile. Creat de către Richard Bentley, acest film time laspe se numește Time Travel și a fost pus la punct din mai multe filme de test făcute în august 2010 cu o cameră Canon 7D. Locațiile unde au fost făcute aceste secvențe: Dubai, Atlanta, Washington DC și Michigan.

Nu știu cum să zic, dar îmi plac foarte mult genul ăsta de filme. Pur și simplu îți creează sentimentul imponderabilității. Ce-i drept, vroiam să mă fac astronaut când eram mic. Acum plutesc prin spațiul online 😀 Îți doresc o săptămână ca filmul acesta: de excepție!

Time Travel timelapse from Richard Bentley on Vimeo.

2 răspunsuri la “Începem săptămâna cu time lapse – Time Travel”

Ah, de-ar fi aia o poarta stelara… :)))