Categorii
Arhiva Optimism

Film timelapse Vipava Valley

film-timelapse-vipava-valley-vimeo-interesantFilmele timelapse au o magie a lor. De cele mai multe ori vezi peisaje în ele iar norii sunt printre cei mai apreciați actori. În dimensiunea fast-forward a timpului acești nori ne arată că Universul își trăiește viața liniștit și nu își bate capul cu frământările noastre infime.

We are dust in the wind!

Sunt sigur că cei mai mulți dintre cei ce citesc acest articol au problemele lor și se gândesc că începe o nouă săptămână. Săptămână care să le ofere ce? Sper că numai lucruri bune. Filmul de mai jos este unul numai potrivit pentru începerea unei săptămâni noi. Zic să ne rezervăm câteva minute un timp de gândire: putem face fiecare dintre noi mai mult!

Filmul a fost făcut de către userul Vimeo Kibela. De data acesta nu am ce sursă să prezint pentru că am început să caut eu cu mausul și cu ochii mei filmele cele mai interesante pe care să le pun aici. De la o vreme nu îți mai este suficient să preiei informațiile de la surse intermediare. Vrei să creezi sau să prezinți de la origine. More to come!

Vipava valley timelapse from Kibela on Vimeo.