Categorii
Arhiva Blogging

Social Media Brașov scotocește online-ul brașovean

social-media-brasov

În caz ca nu știi luna aprilie nu a adus păcăleli ci lucruri cât se poate de serioase și interesante pentru comunitatea online brașoveană. Este vorba de prima întâlnie a Social Media Brașov care a avut loc pe 2 aprilie.

Odată cu realizarea primului pas al acestui grup, pot spune că s-a oficializat dorința mai multor membri ai mediilor sociale locale de a construi o comunitate online frumoasă și matură.

Știm, mai este mult până departe, dar toate trebuie să aibă un început, cât de mic. Sunt multe lucuri de învățat. Concluziile întâlnrii din 2 aprilie se rezumă la acestea:

  • nu suntem elita Brașovului când vine vorba de online;
  • vrem să învățăm;
  • nu suntem un grup exclusivist;
  • vrem să contribuim;
  • avem nevoie de tine;
  • va fi greu, dar si interesant;
  • am început.

Sunt sigur că ești curios să vezi despre ce este vorba așa că te invit să citești mai multe de aici.

Dat fiind că acest an este un an al schimbărilor (mari, multe, de tot felul, pe orizontală și pe verticală) anunț cu această ocazie schimbarea numelui categoriei Blogging în Blogging și Social Media, datorită participării în comunitatea online brașoveană. În această categorie vei găsi materiale despre blogging, social media , promovare și noutăți legate de Social Media Brașov.

Și, ca membru al acestei noi comunități, lansez o rugăminte către toți cei din Brașov care se preumblă pe internet: dacă știi conturi de Twitter, bloguri, website-uri sau conturile de Twitter (si pagini de Facebook) ale companiilor din Brașov te rog să le notezi aici la secțiunea de comentarii. La fel, dacă ai blog sau cont de Twitter te poți trece liniștit în listă.

Facem în această perioadă o scanare a mediului online brașovean, să avem o privire de ansamblu. Mulțumesc de sprijin.