Categorii
Arhiva Infografice

Sumarul protestelor din Orientul Mijlociu la un loc – infografic interactiv

Pentru cei mai mulți dintre noi protestele din Orientul Mijlociu au fost un lucru neașteptat, iar rezultatul și mai neașteptat, mai ales că și România a trimis o fregată înspre Libia, zilele acestea.

Am aflat de la Neatorama că deja s-a pus la punct un infografic interactiv legat de toate aceste evenimente. Infograficul cuprinde evenimante ca: revolte, reacții internaționale, mișcări politice și schimbări de regim. Se pare ca Gaddafi nu s-a sfiit să facă lege nebună și, ucigând protestatari care nu erau înarmați, a dus la accentuarea conflictelor. Acum este război acolo.

Dă clic pe imaginea de mai jos și vei fi dus la Guardian.co.uk, cei care au făcut acest minunat infografic. La ce ar fi bun un asemenea infografic? În primul rând este interactiv și în al doilea rând îți poți face o idee legată de desfășurarea avenimentelor din acele zone.
traseul-protestelor-africa-de-nord

4 răspunsuri la “Sumarul protestelor din Orientul Mijlociu la un loc – infografic interactiv”

E cam naspa cu razbelul asta, ca noi suntem prinsi intre UE – care se joaca cu focul si CSI – care a stat cuminte doar o perioada.

Un nene mare a analizat situatia Romaniaei si din punct devedere geografic si politic. Concluzia uli: stam cam prost direct in fundul Europei, asa ca n-are cum sa nu miroasa.

Zi-o si tu mai frumos, sa nu se prinda lumea :))))