Categorii
Arhiva Optimism

Deschid oficial sezonul călătoriilor

widget_2011-roblogfest-manuelcheta.com

După cum ți-ai dat seama, dacă ai citit ultimele mele articole, festivitatea de încheiere a competiției RoBlogFest mă face să ies din casă și să ajung direct în București. Festivitatea va avea loc la Silver Church iar eu m-am înscris deja de ceva vreme.

Cred că sunt dator cu oarece cuvinte legat de acest concurs. Este primul concurs la care a trebuit să caut voturi și să implic oamenii pentru a strânge voturi pentru mine. Pe această cale anunț că s-a terminat deja de ieri votarea și vreau să mulțumesc tututor celor care m-au votat.

Mulțumiri speciale lui Laci, care m-a susținut foarte mult în această veritabilă vânătoare de voturi. Să nu uit să mulțumesc și celor care au dat RT pe Twitter și care au pus la statusul lor de Facebook mesajul meu: sunteți de gașcă.

Pe acolo voi întâlni o parte din cei care au mai venit la #canyonsportmeet, printre care și colegul de fotbal de duminica, uitucul Bloghiță (știe el de ce).

Voi folosi această ocazie să iau prin învăluire cu ‘mnealui niște beri și să mai aflu cum sunt treburile prin București. Stau prea puțin în București, așa că nu apuc să văd nici un punct important în afară de Silver Church.

Iar Bucureștiul este numai începutul pentru că, de acolo, îmi iau zborul (la propriu) spre Madrid, într-o mini-vacanță plătită din fondul de premiere al doamnei Cheța Marieana, mama mea, pe drept cuvânt o doamnă veritabilă. Și, ca să fie totul frumos, voi merge și la nunta lui Cipri, frate-miu, tocmai în Austria. Deja de pe acum îi urez fericire și casă de piartă. E mai curajos decât mine. Eu mai aștept cu însurătoarea. 😀

Dacă crezi că aici se termină călătoriile pe acest an te anunț că mai am câteva programate. Așa că, oameni buni, aveți liber la călătorit.

7 răspunsuri la “Deschid oficial sezonul călătoriilor”

Pai, sper sa am si eu timp, si sa ajung. Ca ma omoara munca.

Eh, petrecerea tine pana mai tarziu, nu? Sau vii ăutin intre 7 si miezul noptii. Sunt sigur ca nu vrei sa lipsesti :))

Sa vad cum ajung la net. Acum am totul limitat.

Pentru ca plec la roblogfest, apoi in madrd si apoi in austria. 😀