Categorii
Arhiva Optimism

Drumul Mingii se oprește la Brașov

drumul-mingii-fotbal

De vreme ce s-a primit binecuvântarea de la mai marele Chinezu, campania Drumul Mingii poate prinde aripi și să cucerească întreaga Românie. De ce zic acest lucru?

Pentru că sunt două lucruri care sunt, practic, inseparabile: berea și fotbalul. Le pun în ordinea domeniului la care mă pricep mai bine 😀 .

Ideea din spatele Drumului Mingii este aceea că 1000 de suporteri vor alerga 2400 de km (2,4 km de fiecare ) prin 35 de localități. Acest traseu interesant va porni din Timișoara și va ajunge în Brașov pe 25 mai. Dacă stau bine și mă gândesc abia mai am timp de respirat, mai ales că pe 5 mai am, împreună cu echipa, competiția națională de inginerie organizată, la Chișinău, de BEST.

Campania este finanțată de Timișoreana care va fi sigur prezentă în multele sticle în ziua campionatului. Să facem să fie bine și să ne înscriem câți mai mulți la această campanie. Eu m-am înscris pentru traseul Sfântu-Gheorghe – Brașov.

Cine știe dacă și apuc să dau cu piciorul în mingea care va fi folosită la finala Cupei României, dar fiecare trebuie să încercăm cum putem mai bine. Apropo de fotbal, tot am reușit să mă țin de minge ultima oară când am fost cu Marius, Bloghiță, Gabi, Rivi, Ovidiu și restul la un mic meci. Feeling good!

Mai jos poți vedea harta traseului. Eu zic că va fi bine pentru că ne vom întâlni din online în offline și va fi și nenea Chinezu să ne onoreze cu prezența. Și Tudor își strânge trupele să ia cu asalt traseul. Feriți. Gata, ce mai stai? Nu te-ai înscris deja la această campanie? Poți da și tu cu șutul în celebra minge.
traseu-drumul-mingii

[ANUNȚ] Nu uita că acest blog participă la concursul de popularitate RoblogFest. Dacă vrei să mă susții te invit să mă votezi dând clic aici (valabil până pe 23-03-2011). La fel, susține și stilmasculin.ro pentru superblogul lui de fashion dând clic aici. Va trebui să ai un cont făcut pentru a vota, din păcate. Mulțumesc!

11 răspunsuri la “Drumul Mingii se oprește la Brașov”

Cine stie ce va fi in afara de bere si voie buna? Nimeni nu poate garanta altceva :))

Ma gandeam daca sa incerc sa particip chiar daca nu am 18 ani :)). Am zis ca mai bine nu… Oricum o sa incerc sa fiu prezent la eveniment cand ajunge in Craiova, ca daca presupun, ca tot vine Chinezu, e un „punct de atractie” :))))

Asa merge sa participi. Oricum va fi mare buzz si sigur ca nu vrem sa ratam asta 😀 Toti sunt invitati.

Astept un semn de la Chinezu. Vedem dupa daca ma bag sau nu.

Ai de gand sa calatoresti pana la Brasov? Cazare asigurata pentru Mnealui 😀

poate ne dam mingea de la unu la altu spre tineretului. m-am inscris pe acelasi tronson 😀

Bun, vedem ce iese. Numai sa nu calc din nou pe minge :)))

[…] Dat fiind că particip și eu la aceste campanii, te rog să îți faci un cont pe Fotbaladevărat.ro și să îl votezi pe Rivi, care este membru al acestei comunități și este foarte pasionat de fotbal. Dorim ca și el să fugă acei 2,5 km cu mingea la picior. Detalii despre Drumul Mingii găsești aici. […]

[…] Dat fiind că particip și eu la aceste campanii, te rog să îți faci un cont pe Fotbaladevărat.ro și să îl votezi pe Rivi, care este membru al acestei comunități și este foarte pasionat de fotbal. Dorim ca și el să fugă acei 2,5 km cu mingea la picior. Detalii despre Drumul Mingii găsești aici. […]