Categorii
Arhiva Optimism

Câștigă cu Internet Explorer 9

castiga-cu-ie9-roblogfest-concurs

După cum bine vezi, în perioada 17 – 24 martie 2011 voi avea bannerul cu Internet Explorer 9 afișat situație din care am putea câștiga și eu, ca blogăr, și tu ca cititor al blogului meu.

Primăvara a adus agitație mare și schimbări cu care ținem cu greu pasul. Se pare că Internet Explorer 9 vrea să se ia la trântă cu celelalte browsere de internet și numai timpul poate spune dacă va face față. Recenziile de pănă acum nu sunt tocmai pline de ovații, dar IE9 vine cu suport HTML 5 și accelerare grafică hardware, așa că este un pas bun înainte.

Eu folosesc Chrome și, deși am și IE9 instalat, nu voi participa la concurs decât din postura în care afișez acest banner. Pe scurt, despre ce este vorba?

Microsoft România, susținută de RoBlogFest, vrea să convingă oamenii să folosească noul lor browser, în loc de cel mai vechi, care are o mulțime de probleme. Pentru a-i face pe utilizatori să conștientizeze necesitatea schimbării a organizat un concurs în care, tu, ca și cititor al blogului meu, poți câștiga un Xbox Kinekt, mauși, tastaturi sau camere web. Intră aici pentru a vedea despre ce premii este vorba.

Iată ce zic cei de la RoBlogFest despre participarea cititorilor la acest concurs:

Cititorii blogurilor trebuie să fie atenți la mesajul afișat pe widgetul IE9. Există trei variante de mesaje pe care acesta le poate afișa. Cei care vizitează blogurile participante la concurs de pe un alt browser decât Internet Explorer 9 vor vedea mesajul: „Căștigă cu IE9”.

Cititorii respectivelor bloguri care browsează de pe IE9 vor vedea atunci când widgetul este inactiv mesajul: „Browsează cu IE9 până găsești bannerul norocos” iar atunci când widgetul este activ se afișează mesajul: „Felicitări, înscrie-te în tragerea la sorți„. În acel moment cititorii trebuie să dea click pe widget, să își introducă datele de contact în pop-up-ul apărut (nume, prenume, adresa de mail și telefon) și vor fi automat înscriși în tragerea la sorți pentru celălalt XBox Kinekt și restul premiilor puse la bătaie de Microsoft.

Tragerea la sorți va avea loc vineri, 25 martie, în cadrul petrecerii Roblogfest.

Ideea este că va trebui să îți instalezi și să folosești browserul IE9 dacă vrei să poți participa la concurs.

Nu va afișa mereu mesajul care să îți dea voie să intri în tragerea la sorți, dar nu este așa de greu să ajungi la formularul de înscriere (mai ales dacă dai des F5 sau umbli repede de la un blog la altul). Am ajuns la el de două ori în câteva minute. Uite cum arată formularul de înscriere când dai clic pe mesajul „Felicitări, înscrie-te în tragerea la sorți„:
ie9-concurs-mesaj

Dacă intri pe acest blog cu IE9 și nu vezi mesajul care îți cere să te înscrii atunci va trebui să intri pe blogurile care participă la această campanie sau să apeși des pe F5 (acesta este un truc pentru care merit o bere 🙂 ). Ca să afli care sunt acele bloguri caută în pagina concursului butonul și dă clic pe el.

Succes să avem cu toții și să ne vedem la luat de premii!

6 răspunsuri la “Câștigă cu Internet Explorer 9”

Am primit mesajul acela de cum ma intrat pe blog 🙂

Bravos, sper ca te-ai inscris. Desi e tombola, nu se stie de unde sare iepurele 😀

Da? Poti folosi internet explorer pe labnga firefox, mai ales ca ai sansa sa castigi cate ceva 😀