Categorii
Arhiva Optimism

Eu călătoresc

visa_travel_world_globe

Într-o zi frumoasă de duminică primul meu gând este că anul acesta voi călători foarte mult. Mai mult sau mai puțin din proprie inițiativă, dar de fiecare dată cu cea mai mare plăcere. Am primit de la Andreea leapșa despre călătorii și cred că e cazul să mă achit.

Anul acesta voi călători. Din pur efect al superstiției am petrecut Revelionul oriunde în afară de acasă, numai să nu stau tot anul în casă. Călătoriile sunt cât se poate de interesante și educative chiar, așa că voi avea călătorii obligatorii și altele planificate de mine.

În primul rând aș vizita Hawaii și aș petrece un timp frumos pe malul mării. Apoi, nu mi-ar părea rău să vizitez Piramidele, acele piramide, care au trecut prin „foc” în această perioadă. Mă atrage foarte mult faptul că au fost create cu o precizie extraordinară și că acolo, în Camera Faraonului, se pare că sunt aplicate principii geometrice ascunse în patru numere pi.

Printre locurile pe care le-aș vizita cu drag este și Parisul. Dacă dai clic pe imaginea de mai jos vei avea ovazia să vezi Parisul sub forma unei imagini interactive de 26 de gigapixeli. Cel puțin pot admira de la distanță o orașul luminilor.
paris-26-gigapixel

Aș vizita iar Budapesta și aș merge și până în Londra. Fiecare dintre aceste capitale are frumusețea și istoria ei. Dă clic pe imaginea de mai jos și vizitează din confortul casei Budapesta.
ultrahd-budapesta

Dacă vrei să vezi câteva imagini panoramice incredibile ale Londrei trebuie numai să dai clic pe imaginea de mai jos. Despre asemenea imagini panoramice am mai scris aici.
ultrahd-londra

La fel, aș vizita și Veneția. Nu sunt un tip foarte romantic, dar acesta este un loc care merită vizitat și admirat. Dacă nu mai ai răbdare poți da clic pe imaginea de mai jos și vei fi gata de un tur virtual al Veneției.
tur-virtual-venetia

Cum nu am fost pe la prea multe muzee aș vizita peste tot cât de multe se poate. Unele dintre acestea se află în SUA sau în Europa. Vrei un tur virtual al unor asemenea muzee? Google s-a gândit la oamenii care nu prea ies din casă și a creat asemeena tur virtual al muzeelor. Clic pe imaginea de mai jos să accesezi websitul proiectului.
google-art-project1

Aș mai vizita foarte multe locuri din România, în primul rând. Știu că trebuie să recuperez, dar toate la timpul lor. Anul acesta este anul călătoriilor. Dau leapșa mai departe lui Tudor, ‘mnealui și lui Bogdan.

Sursa imaginii.

13 răspunsuri la “Eu călătoresc”

Si eu, si eu. Trebuie sa le vizitez pe toate. Un om care calatoreste mult invata multe, iti dai seama:D

Omg omg omg my dear London :X
Planuri mari, bravo tie!!! >:D<
Si eu ma tot gandesc ce urat din partea mea ca vizitez restul Europei si eu nici macar n-am fost pe la manastirile din Moldova si n-am vizitat zona Maramuresului… rusine mie!

Mai ai timp. Cate un loc la un moement potrivit.

La Manastirile Moldoveri si eu sunt restant 🙂 Mai multe detalii in raspunsul la leapsa

Okay, asteptam sa vedem ce zone vrei sa vizitezi. 😀

Asteptam cu drag articolul tau. Oricum, stiu ca esti calator. 😛

[…] primit aceasta leapsa de la Manuel si de la Bogdan […]

Mi-am propus ca pe blogul tau sa nu-mi vars sarcasmul pe teme sociale asa ca mai discutam despre asta in particular…