Categorii
Arhiva Optimism

Fata dată dispărută

Am citit mai devreme la Visurât despre Harhata Maria, o elevă de 16 ani care a dispărut în urmă cu ceva timp de acasă. Este posibil ca ea să fi plecat cu un grup de yoghini și să fie prin zona Bucureștiului.

Iată ce scrie Visurât:

Noii mei vecini sufera o drama in acest moment: fiica lor care abia a implinit 16 ani a disparut de acasa.

Numele ei este Harhata Maria, inaltime 1,67m, par negru si lung, ochi caprui, fata ovala, ten deschis. La data disparitiei purta o geaca rosie de tercot; blugi albastri; pantofi negri cu toc.

Se stie ca are relatii cu un grup de yoghini (despre care voi vorbi mai detaliat maine) si este posibil sa fie in acest moment in Bucuresti. Orice detaliu ar putea ajuta.

Politia, dupa cum se pare, nu face aproape nimic, asa ca hai sa incercam sa o gasim noi.

harhata-maria-disparuta

Cine are detalii despre ea să intre la Visurât și să lase un comentariu. Fiecare fărâmă de ajutor este binevenit. Dă mai departe mesajul!

[UPDATE 18-01-2010@10:42] Se pare că fata este într-un imobil din București în prezența unor membri MISA iar poliția nu face nimic pentru că „nu există suspiciuni de comiterea unei infracțiuni„. Știrea o găsești aici. La 16 ani eu zic că nu are suficientă minte să umble singură de colo-colo. Chiar și cu forța și tot ar trebui dusă acasă. Asta e doar părerea mea.


Un răspuns la “Fata dată dispărută”

[…] Fata dată dispărută Tue Jan 18, 2011 1:55 am Am citit mai devreme la Visurât despre Harhata Maria, o elevă de 16 ani care a dispărut zilele acestea de acasă. Este posibil ca ea să fi plecat cu un grup de yoghini și să fie prin zona Bucureștiului. Iată ce scrie Visurât: Noii mei vecini sufera o drama in acest moment: fiica lor care […] […]