Categorii
Arhiva Optimism

Filme de pe Youtube care merită văzute

pc-vs-mac-film-de-vazutVenind sfârșitul de an este numai potrivit să îți prezint o selecție cu filmele de pe youtube care mi-au plăcut foarte mult și sunt sigur că și ție îți vor plăcea.

Fiind din toate categoriile posibile filmele de mai jos nu au cum să te lase indiferent și sunt sigur că îți vor crea o zi cât se poate de interesantă.

Unele dintre filme le revăd destul de des pentru că sunt un bun punct de aducere aminte.

Meditare asupra vieții

Bartholomew’s Song prezintă lupta pentru individualitate într-o societate în care conformitatea este o normă absolută. Bartholomew 467 își descoperă individualitatea prin muzică și îți va plăcea să vezi ce întorsătură iau evenimentele.

Dacă s-a creat ceva în porție mică și puternic asemenea unei otrave atunci acest film scurt este în această categorie. Cu mottoul : „ignorarea abilităților duce la dizabilitate”, acest film este o doză bună de realism.

Filmul de mai jos merită văzut de o mie de ori. De fiecare dată descoperi câte o nouă semnificație. Deși are o tentă melancolică, puțin depresivă (cel puțin eu așa am simțit uneori) filmul este foarte valoros datorită încărcăturii emoționale. Pur și simplu îți dă de gândit pentru că îți vorbește de câteva lucruri importante de care trebuie să ții cont în viață.

Ce zici de o morală servită cu puțin umor? Întorsăturile de situație din filmul de mai jos îmi aduc aminte că, dacă ți-am furat azi prăjitura, e posibil ca tu mâine să îmi iei tortul. Vezi și te vei lămuri.

Muzică

Lim Jeong-hyun, din Coreea de Sud a arătat ce știe să facă în camera lui cu o chitară electrică. Pur și simplu uimitor. Acesta este unul din puținele cazuri în care mi-a plăcut să ascult chitară electronică. Băiatul a devenit celebru datorită Youtube. Se pare că, odată cu inventarea Youtube, accesul la celebritate a devenit cu adevărat egal pentru toată lumea.

Ce ai zice dacă ai face sport în parc și te-ar înconjura mai mulți tineri de la Conservator care îți cântă ceva drag? Bineînțeles că un asemenea cadou nu poate fi uitat. Privește și tu.

Dacă vrei să îi pui pe pușcăriași la lucru mai jos vei vedea un exemplu, să zicem, util. Dacă nu muncesc măcar să danseze, nu?

Simpatice

Charlie bit my finger a fost un film viral cum rar întâlnești. Filmul cu cei doi copii au făcut înconjurul lumii de nenumărate ori și au apărut și muxuri frumoase. De unde atâta agitație? Lămurește-te și tu uitându-te la filmul de mai jos.

Zici că azi nu se mai poate vorbin decât prin messenger și e-mail? Te înșeli. Ajungi să cunoști oameni în cele mai interesante feluri, mai ales prin bilețele în genul celor care circulau prin generală din mână în mână. Un sistem asemănător este folosit și în filmul de mai jos. Finalul? Te las să îl descoperi.

Acțiune

Eterne luptă dintre Microsoft și Apple a culminat cu crearea unui trailer în care două laptopuri, unul cu windows instalat și altul cu Mac OS, se luptă pentru supremație. Se pare că filmul Transformers a avut un efect puternic asupra unor filme care au apărut după ce toată lumea a văzut ce dezastru pot provoca Decepticonii. PC vs. Mac, cine va câștiga?

Filmul de mai jos este pentru cei cu inima tare. Prezintă situații care puteau duce ușor la moartea oamenilor, dar finalul este unul bun, de fiecare dată. Cei din filmul de mai jos sunt fericiții deținători ai norocului întruchipat. Vezi și tu.

Termin selecția cu un film cu urmăriri, cum altfel, de mașini prin oraș. Cu toții în mașini cu apăsați cu putere frâna. doar nu credeai că dau sfaturi proaste pe aici, nu?

Pentru mai multe filme poți intra pe sursa 1 și pe sursa 2. Nu toate de acolo mi-au făcut o impresie extraordinară. Știi și alte filme? Lasă de știre la comentarii ca și alții să le admire.


2 răspunsuri la “Filme de pe Youtube care merită văzute”

Sper să se mai facă și partea a doua la mac vs pc. Spre final era ceva cu pc transformați-vă, sper că nu lasă treaba așa. Și ultimul e destul de frumos.

Am vazut. Cine stie, poate vor face un film in toata regula:)