Categorii
Arhiva Optimism

Cadouri interesante de Crăciun

Iată că a venit Crăciunul și eu mi-am primit deja cadourile. Un monitor nou-nouț și o placă video de toată frumusețea (performanța) sunt printre cele mai interesante cadouri pe care le pot primi eu, ca și gamer. M-am fericit cu un monitor de 23” și am reuști în sfârșit să scap de vechiul CRT.

Nu mai zic de felicitarea cu muzicuță care m-a dat pe spate, venită via mama, tocmai din Spania. E cel mai tare cadou acesta din urmă, dar e secretul nostru. Sărbători mai bune ca acestea nu am prea avut.

Dacă nu ai luat încă nimic până acum, ești în pană de idei și vrei să faci cadouri originale te invit să urmărești o selecție interesantă. Nimic nu este mai frumos decât un cadou original, care să sară în ochi și care să creeze o primă impresie puternică. Cinci idei de cadouri ai în lista de mai jos.

1. Un cod de bare special

Exact, îți poți face un cod de bare pe care sa îl oferi persoanei dragi. Tot ce ai de făcut este să mergi la barcodeart.com și să te folosești de aplicația interactivă pentru a crea un cod de bare personalizat. Introduci naționalitatea, înălțimea, grautatea și vârsta și îți arată un cod de bare pe care îl poți scana în magazine. Aparatul de scanat îți va arăta valori între 1 și 10. Mai jos poți vedea codul de bare al unei domnișoare de 21 de ani, înaltă și normal proporționată. Via [The Presurfer].

2. Display format din trei monitoare

Dacă persoana dragă stă mult la calculator sigur va admira un display format din trei monitoare. Și dacă mai pui și un screen-saver în care să îți arate nava Enterprize, atunci ești un om câștigat. Bineînțeles că vrei să vezi și o demonstrație așa că te invit să urmărești filmul de mai jos. Așa da cadou pentru un gamer. Singurele jocuri care îți permit să vezi imaginile transpuse pe cele trei monitoare sunt cele care au non-standard aspect ratio, gen DIRT 2. Via [howtogeek.com].

3. Lastpicstanding – One pic, anybody can change it

Lastpicstanding este un websit creat „din plictiseală” de către un student american. Tot ce poți face acolo este să încarci o poză și va rămâne pe websit până cineva va pune alta. Atenție mare să nu fie încarcate poze cu conținut ilicit pentru că se memorează și se afișează IP-ul celui care a pus poza. Este un cadou interesant să pui o imagine acolo în care să îi urezi toate cele bune persoanei iubite, mai ales că vede lumea întreagă. Clic pe imagine pentru a intra pe websit.

4. Harvey, un câine folositor

Un alt cadou original pe care îl poți face este un câine antrenat care să știe de toate. Face mâncare, duce copii la școală, ba chiar îți curăță și papucii. Deși nu este tocmai ușor să găsești un asemenea câine te poți delecta totuși cu filmul de mai jos. Hai Harvey, spală vasele… Via [The Presurfer].

5. Spray cu spumă de păr

Ei bine, acesta ar fi un cadou de-a dreptul folositor, mai ales celor care sunt mai în vârstă și le cade părul. Din păcate nu s-a inventat nici un remediu miraculos, dar dacă ar exista ar arăta ca în filmul de mai jos. Îți imaginezi posibilitățile nelimitate ale unui asemenea spray? Păr peste tot. Via [același The Presufer]. Îți doresc sărbători excepționale.


6 răspunsuri la “Cadouri interesante de Crăciun”

[…] Cadouri interesante de Crăciun Fri Dec 24, 2010 11:34 am Iată că a venit Crăciunul și eu mi-am primit deja cadourile. Un monitor nou-nouț și o placă video de toată frumusețea (performanța) sunt printre cele mai interesante cadouri pe care le pot primi eu, ca și gamer. M-am fericit cu un monitor de 23” și am reuști în sfârșit să scap de vechiul CRT. Nu […] […]

Ma intreb oare e cineva caruia i se pare interesanta ideea cu codul de bare? Pentru ca mie mi se pare pretty useless. Ca sa nu mai spun ca poti primi un raspuns de genul: „Bai, eu sunt o persoana, nu un produs comercial pe care sa il scanezi la casa de marcat! 🙁 ”

😀

ehee, aici e jocul. Este o parodie a comercialismului. Hai sa purtam cu totii coduri de bare pt ca asa ne vad producatorii de …. produse 😀