Categorii
Arhiva Infografice

Informații interesante despre culori și pisici – infografic

Twitter a fost plin de activitate azi, când un om s-a aruncat în Parlament. Unii dintre twiteriști erau de față când s-a întâmplat acest lucru. Protestul este cât se poate de ciudat și nu știe nimeni dacă va avea alt efect decât acela că au suspendat sedințele pe azi. De unde? Ședințele au continuat. Aceștia sunt dragii noștrii aleși [insert a very angry sign here].

Acestea fiind zise, te invit să protestezi cu mine fiind un om mai informat în ceea ce privește influența culorilor și aflând lucruri interesante despre pisici. După mine, un om informat (și cu suficient optimism) este un om câștigat și poate lua decizii hotărâte, dar nu ca în cazul de la Parlament.

Din infograficul de mai jos, pe care îl poți găsi pe litmanlive.me, poți afla că oamenii se ghidează foarte mult după formă, design și culoare atunci când este vorba să facă niște cumpărături. 80% dintre cei care au fost chestionați au zis că nuanțele au un rol important în recunoașterea unui brand. Când mergem la cumpărături galbenul ne inspiră optimism, albastrul încredere iar verdele, sentimentul de bogăție. Pentru mai multe detalii urmărește desenul de mai jos. Prefer combinații de verde și albastru, poate cu o savoare de galben.
influenta-culorilor

Dacă vrei să afli 17 lucruri interesante despre pisica ta atunci dă clic pe imaginea de mai jos și vei afla că: pisicile din vremea egiptenilor antici păzeau câmpul de șoareci, Isaac Newton a inventat ușițele pentru pisici, Hitler ura pisicile și că ele pot fugi cu o viteză de până la 48 km/h. Așa da viteză. Dacă vei avea vreodată telefonul stricat antrenează-ți pisica să ducă plicuri. Ieși un om câștigat. Via [theoatmeal.com].
header-pisica