Categorii
Arhiva Optimism

Sculptură în gheață – minunăția iernii

ice-buddahPe aici am prezentat tot felul de sculpturi și, fiind iarnă, nu putea să las deoparte sculptura în gheață. Pur și simplu este uimitoare munca depusă și măiestria acestor sculpturi.

Prakash Ghodke, un tânăr webdesigner din India, a făcut o selecție interesantă de imagini cu astfel de sculpturi pentru websitul Noupe.com.

Am văzut că a căutat în tot felul de surse și a obținut o selecție foarte mare de poze minunate. Verifică linkul de mai sus pentru toate pozele. Unele dintre ele le-am pus pe blog. Via [Inquisitr]. Bucură-te de frumusețea iernii! Hai la o bătaie cu bulgări de zăpadă!

sculptura-gheata-turn-pisa

sculptura-gheata-turn-china

sculptura-gheata-tren

sculptura-gheata-pirat-caibe

sculptura-gheata-peace

sculptura-gheata-motor

sculptura-gheata-mickey

sculptura-gheata-michael-jackson

sculptura-gheata-japan

sculptura-gheata-jaguar

sculptura-gheata-girafa

sculptura-gheata-elefant

sculptura-gheata-balene

ice-buddah

flame-image

Și, dacă tot ai avut rădbarea să ajungi al finalul articolului, te invit să îl urmărești pe Moș Crăciun în călătoria lui prin lume, în noaptea în care pleacă să ducă multe cadouri copiilor.

Cu tehnica de azi se pot face multe, să știi. Se pare că cei de la NORAD (The North American Aerospace Defense Command) îl vor urmări pe Moș în periplul său și vor arăta lumii unde se află pentru că folosesc sateliții pentru asta. Să nu te mai țin în suspans, pentru asta trebuie să intri pe websitul dedicat evenimentului dând clic pe imaginea de mai jos. Urmărire plăcută!
header-norad-tracks-santa


3 răspunsuri la “Sculptură în gheață – minunăția iernii”

Wow… pur și simplu wow ! Îi dau share pe Facebook, e prea tare. 🙂

Ms, sa stii ca oamenii astia stiu ce e aia meserie. Sunt niste grozavi. Pacat ca nu am nici un talent artistic:(