Categorii
Arhiva Optimism

Animații pentru o duminică frumoasă

animatiile-de-duminica-alpha-filmDacă este ceva care să îmi placă foarte mult, atunci acelea sunt animațiile scurte și pline de învățăminte. Nu te uiți la desene animate? Ei bine, e vremea să începi să te uiți măcar la animațiile 3D făcute cu măiestrie de oamenii dedicați.

Zic pe drept cuvânt că filmele cu animații 3D și jocurile 3D sunt o artă în toată regula. Numai să vezi filmele de prezentare în care îți arată cum se fac și îți vei da seama. Se numește artă digitală, oameni buni.

Primul film din articolul azi a fost făcut de către Mehdi Alavi, Loic Bramoulle, Axel Digoix, Geoffrey Lerus și Alexandre Wolfromm cu ocazia absolvirii Scolii de Animație Georges Méliès. Muzica de Arash Safaian.

Animația se numește Parigot și prezintă lupta dintre un curier și un om al străzii, fiecare încercând să pună mâna pe colet. Finalul este interesant. Via [numaga.com].
http://www.youtube.com/watch?v=CGPDGoMIO3w

Cred că animația următoare ca fi starul zilei, pur și simplu pentru că este infailibilă, mă refer, natura. Te vei lămuri după ce vei vedea filmul. Un lucru pot zice și are legătură doar vag cu ceea ce vei vedea în animație: nu poți intra în cocina de porci îmbrăcat foarte frumos și să ai pretenția să nu te murdărești.

Următorul film, numit Alpha, a fost făcut de către Nicolai Slothuus, Matthías Æ. Bjarnasson și Christian Munk Sørensen. Este vorba aici de rolul unei maimuțe în cadrul cursei spațiale. Vei descoperi cât de curând substratul moral al acestei mini-capodopere în materie de filme scurte. Via [kuriositas.com].

O duminică frumoasă, nu-i așa?


7 răspunsuri la “Animații pentru o duminică frumoasă”

[…] Animații pentru o duminică frumoasă Sun Dec 19, 2010 10:27 am Dacă este ceva care să îmi placă foarte mult, atunci acelea sunt animațiile scurte și pline de învățăminte. Nu te uiți la desene animate? Ei bine, e vremea să începi să te uiți măcar la animațiile 3D făcute cu măiestrie de oamenii dedicați. Zic pe drept cuvânt că filmele cu animații 3D și jocurile 3D […] […]

Am blog-roll-ul plin. Ai auzit de cifra magica 9? Eu am depasit-o si, daca ar fi sa bag pe cineva in lista, va trebui sa scot pe altcineva. Asa ca sorry. Imi place formatul ales, dar e enervant ca de fiecare data cand dau clic pe Home apar cei doi oameni de zapada. Ideea este foarte buna, dar fa cumva sa foloseasca cookie si sa salute doar cand a venit o data pe zi. Nu uita sa completezi putin mai multe detalii despre tine la pagina Despre. Scrie acolo si ce vrei de la blogul tau, adica ce idei vrei sa transmiti cu el. Blog de opinie este fiecare blog asa ca va trebui sa dai oamenilor putin mai multe detalii. 😀

Nu am vazut Rio. Astept sa se trezeasca torentele. Dar am vazut Animals United. Cam copilaresc, dar e ok 😀