Categorii
Arhiva Optimism

Workshop în Brașov: Optimismul ca și atitudine

Optimiștii trăiesc mai mult. Eu chiar cred acest lucru. Sau, dacă nu trăiesc mai mult, pot spune că au o viață mai plină.

Cu alte cuvinte: ce preferăm să vedem într-un pahar pe jumătate gol? Faptul că una dintre jumătăți e mai goală? Sau faptul că încă mai există un amar de bine care se poate face pentru a pași pe mai departe?

Mai sus am făcut o imagine în Paint cu o tactică „beton” pentru a fi un om mai fericit: iei una bucată lansator de rachete pe care scrie „optimism” și lovești în pesimism în același loc, până se dărâmă atitudinea negativă. Cum exact se face asta? Păi, te invit la workshopul: Optimismul este o atitudine, din 18 decembrie 2010.

Workshopul are loc la Librăria Okian, în Brașov (aproape de Piața Sfatului, str. Mureșenilor) și este organizat de către Ariel Constantinof. Pe o durață de 3 ore fiecare participant va avea ocazia să participe la prezentări și jocuri interactive menite să ajute la fundamentarea unor noțiuni de bază legate de optimism.

Știrea am citit-o mai întâi la Fulgerica, unde el face o radiografie „blitz” legată de modul în care gândesc românii în zilele noastre. A făcut apel la cei care sunt din Brașov ca să promoveze evenimentul și am sărit și eu în căruță. Vino la workshop. Pentru a te înscrie până la data 11 decembrie și pentru a obține niște detalii suplimentare trebuie să intri aici.

Te invit să urmărești un film motivațional care este pur și simplu senzațional. Una dintre replicile geniale pe care le vei auzi în filmul de mai jos este : „Ține minte complimentele primite, uită insultele care ți-au fost adresate. Dacă reușești să faci asta, să imi zici cum ai făcut”. Makes your heart simply melt. Believe me.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=xfq_A8nXMsQ]


6 răspunsuri la “Workshop în Brașov: Optimismul ca și atitudine”

Workshop în Brașov: Optimismul ca și atitudine - Ziarul toateBlogurile.rospune:

[…] Workshop în Brașov: Optimismul ca și atitudine Wed Dec 08, 2010 22:49 pm Optimiștii trăiesc mai mult. Eu chiar cred acest lucru. Sau, dacă nu trăiesc mai mult, pot spune că au o viață mai plină. Cu alte cuvinte: ce preferăm să vedem într-un pahar pe jumătate gol? Faptul că una dintre jumătăți e mai goală? Sau faptul că încă mai există un amar de bine care se […] […]

Dacă aș fi din Brașov, sigur aș participa 😀 Sună foarte fain ;)) Chiar îmi place optimismul tău și sper să nu ți-l pierzi vreodată, chit că ne mai biciuiește realitatea din când în când. Și videoclipul e simpatic 😀

Ei, lasa ca Timisoara are nevoie de tine pe acolo sa ii ajuti cu de toate 😀 Multumesc. Videoclipul l-am vazut pentru prima oara pe un blog pe care nu-l mai stiu. tre sa il regasesc.:P

Ştii vorba aia? Ce e un pesimist? Un optimist bine informat! :))