Categorii
Arhiva Optimism

ASUS și PCNews fac cadou două laptopuri

De pe vectordiary.com!
Odată cu terminarea concursului SuperBlog 2010, organizat de către PCNews și SwissPlan.biz s-a ajuns în situația că sunt mai multe premii decât concurenți rămași în joc. Asta spune ceva despre concursul în cauză: este un maraton și puțini reușeșsc să îl ducă până la capăt.

Dată fiind situația surplusului de premii Asus a hotărât, împreună cu PCNews, să facă un lucru foarte frumos: să ofere două laptopuri cadou unor cazuri sociale. Adică, se va da câte un laptop pentru câte un om aflat în nevoie. Știrea aici.

Dat fiind că și eu am fost participant la acest concurs am rolul de a găsi cazuri sociale, rspectiv două persoane fără posibilități materiale care au nevoie de două laptopuri ASUS.

Până marți, 7 decembrie, trebuie sa am propunerile pregătite, iar pe 8 și 9 decembrie finaliștii SuperBlog vor alege prin vot cele două cazuri care vor primi laptopurile.

Așa că, dragă cititorule (și cititoare, desigur) dacă știi de vreun astfel de caz, care să aibă nevoie de un laptop, scrie un comentariu la acest articol în care propunerile sa fie publicate după modelul:
1. Nume caz social
2. Vârsta
3. Descriere pe scurt a condiției sociale
4. Descriere pe scurt de ce ar trebui să primească un laptop

Exemplu:
1. Nume caz social: Gigi Ionescu
2. Vârsta: 16 ani
3. Descriere pe scurt a condiției sociale: Fără tată, mama pensionară pe caz de boală
4. Descriere pe scurt de ce ar trebui sa primească un laptop: este premiant din clasa I până acum, nu a avut niciodata un calculator, dar visul lui este să ajungă programator.

Dacă vreun caz semnalat aici va fi câștigător atunci voi lua legătura prin e-mail cu persoana care l-a semnalat. Așa că, în momentul în care vrei să scrii un comentariu, să treci o adresă de mail validă.

Spor tuturor și aștept să îmi semnalați cazuri sociale și să sperăm că vor avea baftă la acele cadouri.


4 răspunsuri la “ASUS și PCNews fac cadou două laptopuri”

ASUS și PCNews fac cadou două laptopuri - Ziarul toateBlogurile.rospune:

[…] ASUS și PCNews fac cadou două laptopuri Thu Dec 02, 2010 15:40 pm Odată cu terminarea concursului SuperBlog 2010, organizat de către PCNews și SwissPlan.biz s-a ajuns în situația că sunt mai multe premii decât concurenți rămași în joc. Asta spune ceva despre concursul în cauză: este un maraton și puțini reușeșsc să îl ducă până la capăt. Dată fiind situația surplusului de premii Asus a hotărât, împreună […] […]

VreauForum.com » Blog Archive » ASUS și PCNews fac cadou două laptopuri « Tehnologie și optimism …spune:

[…] posted here: ASUS și PCNews fac cadou două laptopuri « Tehnologie și optimism … Alte articole RepereTaguri Sharp EL-2630PIII Deluxe Heavy Duty Color Printing Calcu […]