Categorii
Arhiva Optimism

Partenerii media și SuperBlog 2010

superblog2010-blog-tehnologieProblema cea mai mare în organizarea unor evenimente cum este concursul SuperBlog 2010 este obținerea unei expuneri suficient de mari. Aici întră în joc partenerii media, cei care au acces la publicul larg și care pot aduce în atenția tuturor faptul că se petrece ceva.

Ce-i drept, atunci când m-am înscris la acest concurs nu am știut cât de răspândit este și nici că vor participa foarte multe bloguri. Pe tot parcursul concursului au fost alături de noi partenerii media pe care îi voi pomeni mai jos. Drăguții de ei ne-au făcut nouă reclamă așa că era normal să le returnăm și noi serviciul, nu?

TVR – Zon@ IT

Primul partener media este TVR, prin emisiunea Zon@ IT. Zon@ IT este o emisiune dedicată pasionaților de internet, calculatoare, jocuri, ce mai, celor care sunt fanii IT&C.

Emisiunea este difuzată în fiecare vineri la ora 18:00 pe TVR2 și paralel pe TVR HD și zilnic în reluare la orele 09:00, 13:00, 15:00 și 19:00 pe TVR HD. Așa că te invit să vezi ce au de zis în cadrul emisiunii.
partener-media-zona-it-blog-tehnologie

Connect

Revista Connect s-a alăturat echipei de promovatori, a anunțat din timp că a început acest concurs și a afișat pe tot parcursul concursului un banner în partea superioară care anunță cine este implicat în acest eveniment.

Connect îți oferă cele mai noi știri din domeniul telecomunicațiilor și îți prezintă inclusiv specificații ale celor mai multe tipuri de telefoane, smartphone-uri sau laptopuri unde poți și vota produsul preferat.
partener-media-connect-blog-tehnologie

Photo Magazine

Photo Magazine este o revistă dedicată pasionaților de fotografie și are un portofoliu foarte interesant. Unele imagini m-au lăsat gură-cască. Se vede că pe acolo trec oameni care se pricep la ceea ce fac.

Te invit să vezi portofoliile autorilor sau să vizitezi galeria de fotografii. Nu o să îți pară rău.
partener-media-photo-magazine-blog-tehnologie

RadioLynx.ro

Un post radio-vizual interactiv, de fapt primul din această categorie în România, RadioLynx.ro este online 24/24 și îți oferă 30 de emisiuni diferite cu tot felul de personalități din țară și are chiar și un show numai și numai pentru SuperBlog, în fiecare luni între orele 15 -16.

Trebuie să fac și o mică precizare: am avut și eu onoarea de a fi invitat special la această emisiune unde am dat un interviu prin telefon, în direct. A fost o experientă nouă și interesantă pentru că am fost invitat să vorbesc puțin despre concurs și despre blogul meu.

Cu o echipă de peste 50 de oameni, în mare parte voluntari, 40 000 de ascultători și mai bine de 300 de membrii activi pe chat acest radio online îți oferă toată interactivitatea de care ai nevoie. Intră și convinge-te dând clic pe imaginea de mai jos.
partener-media-radiolynx-blog-tehnologie

121.ro

Intitulat „comunitatea femeilor senzationale” 121.ro este un hub unde se discută viața din perpectiva femeilor, cu și pentru femei, și este cât se poate de informativ.

Te crezi bărbat adevărat? Ia mai invață câte ceva întrând pe acest websit și vezi ce spune. Nu face rău să ne aruncăm ochii și în alte curți.
partener-media-121ro-blog-tehnologie

ArenaIT.net

Câștigătorul din 2008 al acestui veritabil maraton al articolelor, ArenaIT.net a fost și anul acesta alături de organizatori, PCNews și SwissPlan.biz.

ArenaIT este un blog de știri din domeniul IT care mai prezintă și studii proprii privitoare la tehnologia informației și mediul online. Secțiunea de forum este și ea foarte utilă. Este un blog pe care merită să îl vizitezi și la care să te înscrii.
partener-media-arenait-blog-tehnologie

MoneyWatch.ro

Concursul din 2009 a avut un alt câștigător, și anume pe Bogdan, de la MoneyWatch.ro, un tip plin de umor și experimentat în ceea ce privește realizarea de articole de succes. Am citit de curând articolul intitulat „Cum să faci un bărbat fericit dimineața” și pot spune că se vede că știe să exprime o idee în mod original, creativ și, mai ales, plin de umor.

Bogdan a fost activ și în secțiunea de comentarii unde ne-a dat din când în când sfaturi. Un comentariu cuprinzător, în care ne explica la ce se așteaptă sponsorii de la noi, l-am și salvat în calculator și l-am recitit din când în când. Întră și tu pe MoneyWatch.ro dând clic pe imaginea de mai jos. Sunt inscris și eu la el și nu îmi pare rău.

Blogul tratează tot felul de analize sociale și de business, prezintă literatură economică și pune ideile de management la lucru. Pe scurt, e micul colț de relaxare al pasionaților de economie.
partener-media-moneywatch-blog-tehnologie

Mulțumim partenerilor media

Acestea fiind scrise vreau să le mulțumesc pentru sprijinul dat concursului SuperBlog și pentru că ajtă la promovarea mediului online românesc. Trăiască blogosfera.

Acest articol participă la concursul Superblog 2010, etapa 43.


Un răspuns la “Partenerii media și SuperBlog 2010”

[…] Partenerii media și SuperBlog 2010 Mon Nov 29, 2010 23:47 pm Problema cea mai mare în organizarea unor evenimente cum este concursul SuperBlog 2010 este obținerea unei expuneri suficient de mari. Aici întră în joc partenerii media, cei care au acces la publicul larg și care pot aduce în atenția tuturor faptul că se petrece ceva. Ce-i drept, atunci când m-am înscris la acest concurs nu […] […]