Categorii
Arhiva Locuri pe net

CISS pune la respect imprimantele

Am o imprimantă și, de bine ce o am, o țin ca decor lângă calculator. Bine că este multifuncțională și mai pot scana poze cu ea, dar dacă vreau să tipăresc ceva e numai bună de aruncat.

Nu numai o dată m-a scos din sărite când am avut cea mai mare nevoie pentru că îi stă în fire să nu colaboreze. Am schimbat vreo două cartușe și, când credeam că e viața frumoasă, m-a lăsat baltă. Ultima imprimantă care a făcut asta a ajuns țăndări prin casă.

Unii oameni, mai deștepți decât cei care au făcut cartușele astea „minunate”, care te lasă când nu te aștepți, au realizat un sistem destul de interesant numit CISS.

CISS este un sistem de alimentare continuă cu cerneală pentru imprimantele inkjet. Adică, ți se oferă niște cartușe speciale, compatibile cu destule imprimante, care sunt conectate prin tuburi micuțe la rezervoarele de cerneală pe care le ții lângă imprimantă.

Problema cu cartușele și imprimantele din ziua de azi e că, dacă cerneala e cam pe la 10% din capacitatea cartușului, imprimanta îți râde în nas și nu te lasă să îți mai faci treaba. Dacă reîncarci cartușul ai șansa ca cipul instalat să facă și el pe deșteptul și să nu îți permită să folosești cerneala. Okay, asta e chiar aiurea.

Un asemenea sistem e format din: cartușe, furtunașe și rezervoarele de cerneală, pentru culori și negru, și toate sunt oferite la preț de 199 de lei. Dacă ești din țară poți face comanda, dar trebuie puși și banii pentru curierat.

De ce îmi place sistemul acesta? Pentru că fiecare sistem CISS are cerneală cât pentru 28 de cartușe obișnuite. Pe măsură ce se golește cerneala din cartușul special rezervoarele îl încarcă pe loc. Și calitatea se pare că nu are de oferit cu toate că vei scoate de zeci de ori mai multe pagini la imprimanta ta. Cred că e vremea să îmi folosesc din nou imprimanta.

Dacă ajungi să consumi toată cerneala, ceea ce ar insemna că scrii scrisori de dragoste tare lungi, un rând nou de 100 ml de cerneală te costă numai 29 de lei. Acolo târg bun.

Dacă nu există CISS pentru imprimanta ta (e veche cumva?), ai șansa să cumperi una nouă de la ei, cu sistem CISS integrat ceea ce este foarte bine. Faci economie de 95% la prețul de imprimare. Și mai zici că nu merg lucrurile în țara asta…

Imprimanta cu CISS poți alege intrând pe websitul principal sau dând clic pe linkul de la mai sus. Așa că te invit să intri și să te informezi chiar acum dând clic pe imaginea de mai jos.
cissmarket.ro


2 răspunsuri la “CISS pune la respect imprimantele”

[…] CISS pune la respect imprimantele Fri Nov 19, 2010 14:45 pm Am o imprimantă și, de bine ce o am, o țin ca decor lângă calculator. Bine că este multifuncțională și mai pot scana poze cu ea, dar dacă vreau să tipăresc ceva e numai bună de aruncat. Nu numai o dată m-a scos din sărite când am avut cea mai mare nevoie pentru că îi […] […]

VreauForum.com » Blog Archive » CISS pune la respect imprimantele « Tehnologie și optimism. Blogul.spune:

[…] more here:  CISS pune la respect imprimantele « Tehnologie și optimism. Blogul. Alte articole RepereTaguri Sex related jokes | Glume, bancuri, poante 1. When I was […]