Categorii
Arhiva Optimism

Unde suntem pe hartă?

Cei de la Neatorama îmi trimit în inbox cele mai trăznite lucruri cîteodată. Azi dimineață m-am trezit cu o hartă de toată frumusețea sub nas, pe monitor adică.

Se pare că Reddit are o comunitate foarte activă pentru că cel sau cea care a realizat această hartă „sub impuls de moment” se numeste JPalmz, imaginea putând fi găsită la adresa aceasta.

Harta a fost creată pe principiul corespondenței dintre numărul de oameni și suprafața țării. Adică, țara cu cei mai mulți oameni ocupă statul cel mai mare, în cazul nostru China ocupă locul Rusiei. Experimentul este cât se poate de interesant și ne dă o explicație, oarecum bizară, la întrebarea: de ce nu merg treburile în țara noastră?

Nu îți zic unde este România, va trebui să o cauți singur/ă și te vei lâmuri de ce nu avem autostrăzi.


8 răspunsuri la “Unde suntem pe hartă?”

[…] Unde suntem pe hartă? Mon Nov 15, 2010 9:39 am Cei de la Neatorama îmi trimit în inbox cele mai trăznite lucruri cîteodată. Azi dimineață m-am trezit cu o hartă de toată frumusețea sub nas, pe monitor adică. Se pare că Reddit are o comunitate foarte activă pentru că cel sau cea care a realizat această hartă “sub impuls de moment” se numeste JPalmz, imaginea […] […]

Am si eu imaginea de la tine in PC, primita pe mail, nu stiu cand. Dar nu imi permit sa o pun aici, nu e in obiectivul blogului. Totusi este interesanta. 😀

Am gasit Romania, undeva prin Africa.
Ca si teritoiu este cam si Romania originala.
Dar nu ma asteptat ca Haiti sa fie in locul Romaniei.

Vezi? De aceea nu avem autostrazi pentru ca se pare ca pe la noi e jungla. 😛