Categorii
Arhiva Optimism

Trei tipuri se sculpturi incredibile

E uimitor ce poți găsi pe internet. Sunt unii oameni geniali despre care eu, un amărât oarecare din România, nu aș fi aflat dacă nu era internetul.

În articolul acesta vreau să scriu puțin despre trei tipuri de sculpturi foarte interesante. Nimeni nu neagă faptul că oamenii aceștia ai talent, dar se vede că au depus muncă foarte multă. Așa se traduce pasiunea în ore-fortă.

Sculptură în hârtie

Primul tip de sculptură este sculptura în hârtie. Yep, ai auzit bine. Artistul Jeff Nishinaka, din Los Angeles, face sculpturi din hârtie și se folosește de umbre pentru a da un plus de efect creației sale.

Mai jos sunt câteva imagini. Dacă vrei să vezi mai mult intră pe topentertainmentblog.com sau pe websitul artistului. Îmi plac foarte mult pentru că aceste creații imită foarte mult realitatea, cu tot felul de detalii. Am avut cumva neamuri artiste și nu știu!?

sculptura-hartie-1

sculptura-hartie-2

sculptura-hartie-3

sculptura-hartie-4

Sculptură cu scobitori

Unii ar zice că este la limită pentru că nu se modelează obiectele în modul clasic, ci se construiesc bucată cu bucată. Ei bine, nu sunt artist, dar îmi pare că următoarele imagini vorbesc despre sculpturi cu scobitori. Nu îmi dau seama de unde atâta muncă și imaginație ca să facă așa ceva.

Se pare că atunci când îți place ceva foarte mult timpul și efortul sunt niște noțiuni abstracte, aproape inexistente. Bucură-te de imaginile de mai jos. Dacă vrei să vezi mai multe intră pe areapal.com.

sculptura-scobitori-1

sculptura-scobitori-2

Sculptură în nisip

Câți dintre noi nu ne-am jucat în nisip? Și nu m-am referit la ce se gândesc unii pe aici… Se pare că pentru unii jucatul în nisip ia forma unei arte în toată regula și astfel fac tot felul de modele, unele surprinzător de complicate.

În mod normal nu ar rezista să rămână pe poziție ca în imaginile de mai jos, dar se folosesc niște soluții care se dau peste sculpturi pentru a le întări. I se mai zice și artă în nisip. Dacă vrei să vezi mai multe imagini incredibile intră pe urbantitan.com.

sculptura-in-nisip-1

sculptura-in-nisip-2

sculptura-in-nisip-3

sculptura-in-nisip-4

Ultima poză este chiar drăguță. Se pare că aceste genii (din punctul meu de vedere) sunt de pe altă planetă pentru că reușesc să te ducă pe alte meleaguri cu arta lor. Incredibile. Ție cum ți se par?


8 răspunsuri la “Trei tipuri se sculpturi incredibile”

servus ce mai faci t-am mai scris pe yahoo-n si n-ai raspuns esti bine cand vi sa mai vorbim tata

Bine ai venit pe aici, tata. Am scris si pe Fecebook si pe messenger. Cand mai intri primesti mesajul de la mine. O seara faina.

Eu sunt fan sculpturilor in nisip. Cand am fost in state am apucat sa vad niste desene religioase fix pe plaja la nici 40 metrii de Pacific. Desi nu sunt religios de felul meu, m-a uimit atentia la detaliu si cum au stat acolo si au rezistat si la un vant ceva mai puternic.

Nu au numai talent, il si lucreaza. Eclar, daca iti place ceva nu simti efortul. Ce bine e sa vezi ca ai creat ceva.. Cam cum e cu blogul, dar aici treburie sunt ceva mai simple. 😀

In domeniul sculpturilor cel mai mult ma atrag cele in miniatura 🙂

Prefer sa fie mai mari. Nu de alta, dar is un pic chior 🙂

As vrea sa fiu si eu intr-o asemenea zona sa fac oarece poze. 😀