Categorii
Arhiva Infografice

Mare, mult, enorm

Următoarele două infografice te vor ameți tocmai pentru că îți arată, in cifre și desene, cât de mare este internetul și ce comparații se pot face pentru a înțelege ce este Google. Google nu este internetul, dar cele două sunt ENORME.

Știai că sunt peste 1,9 miliarde de dispozitive care se conectează la internet si ca sunt 193 de milioane de domenii de internet înregistrate? Calculele arată că sunt peste 5 milioane de TB de informație depozitată pe serverele care fac parte din internet. Citește mai departe câteva statistici legate de Facebook, Twitter și Youtube. Via [programmica.info].
size-of-internet-tehnologie-si-optimism

Nu puteam să las tataia Google deoparte, nu? Cu mai bine de 40 de miliarde de pagini indexate Google speră ca în viitorul apropiat să indexeze peste 100 de Petabyte de informație. De vreme ce 1PB = 1024 TB îți poți da seama că aici nu e de glumă. Infograficul mai cuprinde și alte date foarte interesante, precum și comparații pe care merită să le ținem minte. Via [computerschool.org].
google-massive-image

Cât de mare te mai simți acum?


Un răspuns la “Mare, mult, enorm”

[…] Mare, mult, enorm Sun Nov 07, 2010 14:14 pm Următoarele două infografice te vor ameți tocmai pentru că îți arată, in cifre și desene, cât de mare este internetul și ce comparații se pot face pentru a înțelege ce este Google. Googgle nu este internetul, dar cele două sunt ENORME. Știai că sunt peste 1,9 miliarde de dispozitive care se conectează la internet si […] […]