Categorii
Arhiva Infografice

Câte vaci digitale am

Facebook a devenit un punct de referință, nu numai on-line, ci și în viețile de zi cu zi ale oamenilor. Impactul avut asupra societății ne-a demonstrat că tehnologia ne-a modificat încă o dată comportamentul și atitudinea față de mediul înconjurător.

Statisticile de mai jos demonstrează faptul că există un transfer în care oamenii nu mai joacă atât de mult jocuri instalate pe calculator, ci preferă să joace în „nor„.

Ca idee, 56 milioane de oameni joaca zilnic jocuri pe Facebook iar totalul timpului combinat este de 105 878 ani, timp în care oamenii fac tot posibilul să țină fericite vacile și fermele virtuale. Asta da întoarcere la origini ancestrale. Joci sau nu joci pe Facebook? Via [geeksaresexy.net].


10 răspunsuri la “Câte vaci digitale am”

:)). Buna asta. Imi place punctul tau de vedere. Eu vad ca un lucru pozitiv eliberarea omului de tot felul de taskuri si folosirea „norului” pentru tot felul de activitati, inclusiv jocuri. Sa stii ca asta e viitorul si nu ne putem opune. Embrace your digital life.

[…] Câte vaci digitale am Wed Oct 27, 2010 9:20 am Facebook a devenit un punct de referință, nu numai on-line, ci și în viețile de zi cu zi ale oamenilor. Impactul avut asupra societății ne-a demonstrat că tehnologia ne-a modificat încă o dată comportamentul și atitudinea față de mediul înconjurător. Statisticile de mai jos demonstrează faptul că există un transfer în care oamenii nu mai […] […]

Tweets that mention Câte vaci digitale am « Tehnologie și optimism -- Topsy.comspune:

[…] This post was mentioned on Twitter by Alltop Facebook, Cheta Manuel. Cheta Manuel said: Câte vaci digitale am: http://wp.me/pYWxX-xH […]

Ai dreptate. Totusi, decat sa stau la fundul unei vaci reale, mai bine pe langa una digitala. Nu de alta, dar nu vreau sa prind mirosuri de grajd. 😛

Bine zis. Raman dator cu o cafea sau bere digitala. Multa sanatate.

Nu, nu ma joc pe Facebook, mi se pare o tâmpenie 😛 I will not embrace digital life ! 😛

Stiai ca in SUA oamenii incep deja sa aiba viata digitala de la varsta de doi ani? Asta se face pentru ca parintii fac bloguri dedicate copiilor si chiar conturi online. Vrem , nu vrem, nu putem disocia internetul si digitalul de viata de zi cu zi. Sorry.

Din fericire n-o sa ma duc vreodata-n SUA 🙂
N-am zis ca il disociez, dar exista anumite lucruri care stau mai bine in forma lor naturala.