Categorii
Arhiva Infografice

Zău că nu știai lucrurile astea

Din primul infografic primit de la sweatygooch.com am aflat pentru prima dată cam cum ar fi să moară un om în spațiu (oribil) și mai apoi că nu poți să dai drumul la gaze. Cel mai interesant mi s-a părut că două plăci de metal lipite una de alta se vor suda pur și simplu împreună.

Dacă-i așa îmi fac casă de metal în spațiu sau cred că îmi voi face un adevărat castel. Nu contează că neutrino trec prin mine, ăia nu fac rău.

nu-stiai-tehnologie-image-outer-space

În al doilea infografic aflu că există cel puțin patru tehnologii prin care sunt urmărit pe internet. Cea mai interesantă mi s-a părut folosirea „web bugs”, imagini de 1 pixel care pot fi ascunse oriunde pe website. Și mai zici că nu am avut dreptate când am scris articolul despre intimitate oriunde ai fi. Be happy, cel puțin acei web bugs nu îți mănâncă pixelii de pe monitor. Via [dailymindfuck.com].

fear-google-infographic-image-tehnologie


6 răspunsuri la “Zău că nu știai lucrurile astea”

Nu mai sunt co ochii albastrii. S-ar putea sa aiba ochi galbeni. 🙂

Asta cu web bugs ”it freaked me out”. Ce aiurea … 🙂
Tare și aia cu informațiile ”spațiale”, știam câteva din ele, dar m-au surprins necunoscutele. Chiar util articolul tău.

Imi place ca cei care fac infograficele pun munca multa in ele si ne fac sa inteleg mai bine niste lucruri. Mi s-a parut aiurea sa mori in spatiu…

Ar fi, în orice caz, o moarte originală, epică. :)) Îmi vine să râd, deși nu e amuzant.

Sa stii ca ai intra sigur in istorie. Prima moarte in spatiu. Asta da onoare. :))