Categorii
Arhiva General

Evenimente la care merg sau care merită pomenite: „Sete de dor”, AnteMURAL, 1Leu.org, „A fost odată” și #endofroaming

Ca blogger și, mai nou, realizator TV am ocazia să aflu și să fiu invitat la o mulțime de evenimente. La multe sunt nevoit să lipsesc, la altele refuz iar la puține dintre ele merg. Este drept că Brașovul pare un oraș adormit față de Cluj, de exemplu, dar avem și noi evenimente și se vor înmulți cu timpul.

Evenimente la care merg sau care merită pomenite

Lansare volumului de pozeii „Sete de dor” a lui Dorin Dușa

Dorin Dușa, jurnalist la TVS Brașov și nu numai, lansează azi, 30 iulie 2015, la orele 14:30, la Reduta, volumul de poezii „Sete de dor”. Alături îi este colega de la TVS Bianca Bucă, cea care a creat grafica pentru acest volum de poezii.

Dorin Dușa evocă vremea copilăriei sale prin poezii și realizează emisiuni sportive și culturale la TVS Brașov. Bianca Bucă realizeaza emisiuni de fashion și activează ca designer vestimentar sub numele „Bya Fashion”.

AnteMURAL – Pre-eveniment Festival AMURAL: proiecție laser 3D pe Turnul Alb, pe După Ziduri

Azi are loc și AnteMURAL, un pre-veniment al Festivalului AMURAL. Vom vedea, la orele 22:00, un spectacol cu laser pe Turnul Alb. Va fi un spectacol de video-mapping 3D pe turn timp de 2 ore.

AMURAL își propune să scoată arta de pe pereți și să o aducă în stradă. Ei doresc reinventarea spațiilor urbane prin creații artistice. Imi place cum sună și sper să nu fiu dezamăgit, mai ales că știu la ce să mă aștept de la o proiecție 3D pe clădiri:

Strângere de fonduri 1leu.org – 1 august

Camelia face apel, din nou, la brașoveni să vină la strângerea de donații pentru inițiativa 1leu.org prin care se dorește colectarea a 80 de milioane de lei pentru crearea unui spital de combaterea cancerului la copii.

Eventul de Facebook este aici. Succes, Camelia.

„A fost odată” – strângere de fonduri pentru Spitalul de Copii din Brașov

RAT Brașov a anunțat că între 1 și 6 august are loc strângere de fonduri pentru Spitalul de Copii din Brașov. Cei de acolo au nevoie de un aparat necesar operațiilor ortopedice la copii.

Afișul:
donatii-aparat-ortopedic-spitalul-copii-brasov-2015

Bonus: 15 iunie 2017, finalul taxelor de roaming din UE

Evenimentul de Facebook a fost creat de cei de la Comisia Europeană și ne invită să ne bucurăm de anularea taxelor de roaming în interiorul UE.

Abia aștept #endofroaming