Categorii
Arhiva Blogging General

Concurez la Cupa Presei la Gătit organizată de Guerrilla Cooking

Guerrilla Cooking organizează Cupa Presei la Gătit între 17-19 iulie 2015 iar pe 18 iulie sunt concurent în cadrul concursului. Evenimentul are loc în Cristian, cu datele de 17 și 19 având spectacole, evenimente pentru public iar data de 18 fiind rezervată bătăii cu polonice.

Nu știm ce vom găti, dar știu că va fi foarte distractiv. Am gătit rareori acasă și nu mă pot numi nici 5% bucătar, dar mă bazez pe echipa mea.

Eu sunt căpitanul unei echipe participante în virtutea faptului că am emisiunea Tehnocultura la TVS Brașov. Din echipa mea mai fac parte Monica Juncu și Denisa Dumitru.

Echipa noastră se numește Polonicul Vesel și a fost prima înscrisă în competiție:
cupa-presei-la-gatit-polonicul-vesel

Cine mai participă la concurs? Iată lista:
1.Antena Brașovului – Dorin Dusa.
2.Saceleanul.ro – Ciprian Sterpu / Kendi Ernest / Stroie Mugurel
3.Best of Brașov – Catalin Badulescu / Bernhard Moestl / Cătălin Filip
4.Strachina cu gust(Codlea Info) – Ovidiu Stan / Loredana Cozma
5.Dino Boys(NewsBv+Mix2) – Sebastian Dan / Florentin Cozmolici
6.Echipa Prefectura Brașov – Simona Ionescu / Romer Ambrus Sandor Mihaly / Dan Gradinaru
7.Biroul Electoral de Ceaun – Petra Claudiu / Rodica Costea
8.Echipa Gruparea Mobilă de Jandarmi – Stoian Adrian / Rusu Claudia, Micuda Oana, Herișanu Bogdan
9.Bucătari fără Frontiere(TVS2) – Sorin Secli / Suceava Bucă Bianca / Svetlana Copăcianu
10.Polonicul Vesel(TVS1) – Manuel Cheța / Monica Juncu / Denisa Dumitru.

Mai jos ai afișul evenimentului:
cupa-presei-gatit-17-19-iulie-2015-cristian-brasov

Programul evenimentului:

Joi, 16 iulie 2015 delimitarea spatiului alocat si montarea instalatiilor necesare bunei desfasurari a concursului.
Vineri, 17 iulie 2015, intre orele 9:00 – 22:00 va fi prima zi de targ traditional. Seară folk.
Sambata, 18 iulie 2015, evenimentul va incepe la ora 9:00 cu deschidrea targului si pregatirea pentru concursul de gatit, va continua cu concursul de gatit, concerte de muzica populara, jurizarea concursului, festivitatea de premiere, si se va inchide la ora 22:00.
Duminica, 19 iulie 2015, incepand cu ora 10:00, membrii Asociațiilor ACEEA și Guerrilla Cooking, impreuna cu reprezentanti ai restaurantelor din zona Brașov vor pregati specialitati culinare, spre deliciul spectatorilor.

Despre Guerrilla Cooking:


Despre noi putem sa va spunem faptul ca suntem o comunitate, care are ca scop promovarea artei culinare atat din tara cat si de peste hotare, preparatele noastre fiind gatite dupa retete traditionale dar avand un plating nou, inovativ.
Am inceput simplu, fiind un grup de prieteni , gandindu-ne la cei de langa noi, la ceea ce insemna Brașovul pe harta “ bucataritului “, si la ce am putea face pentru a promova tara noastra prin ceea ce are ea la baza – gatitul.
Primele noastre evenimente, ca de exemplu “ Cupa Primaverii la Ski “ sau “ Festivalul Pastravarilor Făgăraș“, ne-au adus satisfactii atat din punct de vedere culinar, cat si din punct de vedere al aprecierilor care au venit catre noi .
Incurajati fiind de aceste aprecieri, ne-am horarat sa organizam “Cupa Presei la Gatit “ si pentru acest fapt avem nevoie de sprijinul dumneavoastra.
Spatiul va fi impartit intre o scena pentru concerte de muzica populara, un targ de produse traditionale, standuri pentru concursul de gatit, precum si pentru o zona gastronomica pentru vanzarea de mancare si bautura catre public.
Evenimentul va avea loc în comuna Cristian, jud Brașov, în parteneriat cu Primăria Cristian, Peneș Curcanul și Asociația ACEEA.

2 răspunsuri la “Concurez la Cupa Presei la Gătit organizată de Guerrilla Cooking”

Food craze: mai lăsați-mă cu “otrava din mâncare” și cu “pesticide peste tot” | Manuel Chetaspune:

[…] Până una-alta nu uita că particip la Cupa Presei la Gătit. Dacă vrei să vii sâmbătă să deguști ce face echipa noastră, Polonicul Vesel, atunci dă-mi […]

Premiul Special al Organizatorilor la Cupa Presei la Gătit | Manuel Chetaspune:

[…] cum știu cititorii blogului, în data de 18 iulie 2015 am participat la Cupa Presei la Gătit cu echipa “Polonicul Vesel”, formată din subsemnatul, Monica Juncu și Denisa Dumitru, […]