Categorii
Arhiva Online Tehnologie

Recomandare programe: Any Video Converter și Filedrop

Când am primit materialul video pentru filmul de l-am pus pe Youtube legat de hoți de biciclete din Brașov am avut dificultăți în a-l prelucra cu Sony Vegas Movie Studio. Filmul primit era salvat în .avi iar programul de editare video are baiuri cu codecurile xvid/divx așa că am pornit în căutarea unor programe de conversie video.

Până la urmă am rămas la Any Video Converter care face conversie în/din multe formate video, îți permite să alegi rezoluția output-ului și calitatea. Ba chiar poți face tăierea și conversia filmul în același timp (vezi mai jos):
any-video-converter-conversie-video

A doua recomandare este aplicația de Android Filedrop care are și program pentru desktop.

Ce fac cu aplicația aceasta? Fac transfer simplu de fișiere de pe laptop pe telefon și viceversa folosindu-mă de WiFi. Gata cu dictatura firelor. Varianta WiFi este chiar simplă: dacă vreau să mut un podcast din laptop pe telefon, atunci pornesc programele pe cele două device-uri și apoi fac un simplu drag&drop în fereastra ce apare pe monitorul laptopului:
filedrop-transfer-fisiere-wifi

Ar trebui să fac asemenea recomandări mai des, mai ales că dau de site-uri și programe interesante destuld e des. Ce recomandări ai avea de făcut?