Categorii
Arhiva Personal

Manule, ziceai că îți faci podcast

podcasturi-pentru-tehnologie-internet-imageZiceam adesea că ascult cu mare drag podcasturi de tehnologie. Anul trecut, după ce am câștigat concursul Superblog 2010, am zis că îmi fac și eu un podcast, tot de tehnologie. Nu am făcut. Și nu îmi pare rău.

Pentru cei care știu că îmi place foarte mult domeniul ar putea părea o surpriză afirmația de mai sus, dar am un motiv foarte întemeiat: mai am de învățat. Urmărind emisiunile în domeniu mi-am dat seama că nu poți ieși în față dacă nu îți poți crea opinia ta. Ca să ai opinia ta trebuie să ai cunoștințe destul de mari în domeniu.

E ușor să îți dai cu părerea, dar mai greu să ai o opinie validă.

Cu toate acestea, citesc, învăț și nu renunț la ideea de a avea o emisiune audio în viitor. Ce-i drept, cum scriu aici foarte rar despre mine și despre planurile mele, trebuie să fac precizarea că blogul va vedea ceva schimbări majore într-un viitor apropiat. Poate mulți nu știu, dar eu sunt în teste de aproape un an. Și tot nu sunt mulțumit până nu îl fac așa cum vreau.

Cei care mă întrebaseră în legătură cu planurile de anul acesta sunt chiar organizatorii SuperBlog. Interesant cum, la un an distanță, lucrurile sunt atât de diferite. În bine, mă refer. Pentru mine concursul acesta a fost botezul în lumea blogosferei. Cine vrea să primească niște cursuri la kilogram despre blogosferă trebuie să participe la SuperBlog 2011.

Revenind la planurile mele legate de anul acesta nici măcar unul nu l-am îndeplinit. Teoretic ar trebui să fie un semnal de alarmă. Nu. S-au întâmplat între timp alte lucruri care sunt chiar mai interesante decât ce îmi doream pe anul acesta.

Vroiam să îmi fac un PFA și m-am ales în schimb cu un cont pe Elance.com, un site unde poți face câțiva bănuți, dacă nu chiar salarii consistente dacă ești priceput (mulțumesc Marius de pont). Plus că m-am angajat și la o companie de renume pe un post care îmi place.

Vroiam să am un podcast, dar m-am ales cu Social Media Brașov, un grup de iubitori de online și bloguri din zona Brașov. Fiecare dintre ei are câte un atuu în fața mulțimii din care este formată blogosfera. Mă pot lăuda cu ei că sunt pricepuți în domeniile lor. Vine toamna și ne așteaptă o perioadă agitată.

Așadar, nu ies lucrurile mereu așa cum îmi doresc. Ies chiar mai bine. Curios lucru, nu? Totuși, este bine să îmi fac planuri în continuare, să îmi stabilesc țeluri și să îmi pun la punct anumite lucruri. Nu strică niciodată organizarea. Iar Obișnuit.eu va cunoaște reorganizare 😀

Cum a fost anul acesta panetru tine? Au ieșit planurile așa cum ai vrut, sau total diferit?

12 răspunsuri la “Manule, ziceai că îți faci podcast”

felicitari pt initiativa si vointa 🙂 sa nu te dai batut, orice-ar zice lumea si oricate piedici ai intalni. Daca asta-ti place, ai sa gasesti o modalitate de a-ti face timp pt asta.

legat de planuri, pana acum merge ok treaba pe anu asta. mai am 4 luni in care sa urc pe 1 pozitii pe google site-ul din semnatura, sa iau permisul de conducere si un golf 4 😀 iti zic pe 31 decembrie cum sta treaba:D

Da, pe 31 tragem linie din nou si vedem cum stam. Poate da fiecare dintre noi un party :))

Parcă trecuse mai puțin de când ai câștigat Superblog. 🙂
Cum trece timpul…

În blogging nu au ieșit toate, dar din fericire offline-ul e mult mai bun.

Ai motive sa fii bucuroasa 😀

Am obtinut mai mult decat mi-am planificat atat in online, cat si in offline. Si nu au fost putine dorinte. Din pacate, in acest an a plecat pe un alt drum tatal meu.

Condoleante, din nou. Amintirile is cea mai mare comoara. Tu stii cel mai bine sa te bucuri de ele. Succes cu planurile tale in continuare.

[…] doar sa dovedesc ca pot sa ma ridic la nivelul lor. Vreau daca se poate sa egalez performanta lui Manu de anul trecut, care a reusit sa castige marele premiu( Pacat ca nu dau si  ei un trofeu. […]

Adaptabilitate. Asta e lucru bun. Nu cerd ca ne mai eprmitem luxul sa fim fixati pe o idee atunci cand sunt pur si simplu alte oportunitati 😀

Inceputul este mai greu totul este sa te apuci sa faci cate de putin .

Si mancand vine pofta. ai dreptate 😀