Categorii
Arhiva Optimism

Origins – animația de duminică

origins-animatie-robot-robert-showalter-videoRobert Showalter a făcut o animație foarte interesantă, numită Origins, cu ocazia absolvirii cursurilor de la Ringling College of Art and Design.

În afară de coloana sonoră el s-a ocupat de totul în această animație. Și asta zice ceva despre omul din spatele ei. Nu este deloc simplu să faci animații 2D bine sincronizate, darămite să faci animație 3D. Când te uiți la finalul unui joc video vezi ce echipe enorme se află în spatele produsului și se acordă o mare improtanță echipelor creative, cele care construiesc acea lume. Artă grafică i se zice. Și asta vei vedea și aici.

Este vorba de un robot care își caută locul de proveniență. La fel ca peste tot, fiecare își caută locul. Îl va găsi? Și dacă îl va găsi îi va plăcea ce este acolo?

La animația asta ar trebui să îl întreb pe Tudor ce fel de cugetare se potrivește, că tot are el asemenea secțiuni. Și ar trebui să îl întreb și pe Meneopol dacă cele 2 minute de animație se ridică la nivelul reclamelor bine realizate, că el tot are experiență în domeniu. Transmit cele 2 minute esența mesajului?

Urmărește o animație foarte plăcută și bine realizată. Via [Kuriositas].

origins from Robert Showalter on Vimeo.

2 răspunsuri la “Origins – animația de duminică”

Ce să zic? Eu sînt înebunit după animaţie şi mă cuceresc filmele cu mesaj. Există foarte mult balast pe internet dar unele filme chiar sînt reuşite.

Si ce bine ca poti da de filmulete de calitate la mine 😛