Categorii
Arhiva Blogging

Bloggerul, specie nouă de animal pe la evenimente

Arhi scria că, la un eveniment anume, prezentatorul s-a adresat audienței cu Doamnelor, domnilor și bloggerilor. Jurnaliștii au cerut să fie numiți separat, dar li s-a răspuns că ei întră la categoria „Domnilor”. Bloggerii prezenți, o parte dintre ei fiind pișcotari de meserie, au început să râdă ca niște idioți. Nu s-au prins că prezentatorul ne vede pe noi, bloggerii, ca niște specii diferite de animale.

Vorba aia: „Și bloggerii ie oameni”!

Bloggingul și bloggerii sunt deja o parte a societății de la noi. Tot mai mulți oameni știu ce e acela un blog, așa că este inevitabil ca, atunci când cauți să te promovezi online, să nu apelezi la niște bloggeri. Sau să nu îi inviți pe la evenimente offline.

Bloggerii există și putem schimba asta. Acum trebuie să creem un mediu din care să câștigăm toți, adică bloggerii să fie considerați parte bona fide a societății online, nu doar o bășică ieșită aiurea pe fesa internetului românesc.

De aceea, prezentatorul trebuia să zică „Doamnelor și domnilor” și atât. Poate că omul a vrut să accentueze importanța bloggerilor, dar nu i-a ieșit.

O parte dintre bloggeri scriu din pasiune și ajung la anumite evenimente pentru că cineva i-a considerat o autoritate în comunitatea din care fac parte. Cuvântul lor contează așa că prezentatorul va trebui să ne considere pe toți ca parte a societății, nu drept o curiozitate.

3 răspunsuri la “Bloggerul, specie nouă de animal pe la evenimente”

A, pai de la ei provine termenul de fripturisti, nu stiai?

Din pacate multi isi merita soarta pentru ca nu au riposta in astfel de situatii.
Un ras tembel nu reprezinta o luare de pozitie intr-o astfel de situatie.