Categorii
Arhiva Online

Septembrie cu evenimente mari: SmartWeb, primul eveniment internațional organizat de Evensys

smartweb-conferinta-internationala-online-24-septembrie-europa-est-bucuresti-mariottEvensys pregătește 4 evenimente mari de business pe luna septembrie, printre care și SmartWeb, conferință internațională de web design facută după standardele europene, cu speakeri care vorbesc la mari conferințe.

Ce?

Ok, nu e vorba că aduci speakeri mari, te dai rotund, bifezi un alt eveniment și hop-țop ce tare e Manafu cu Evensys. E vorba aici de afirmarea Bucureșiului, și implicit a României, ca hub de încredere în ceea ce privește new media, digital, ecommerce și webdevelopmentul regional (Europa de Est). Manafu face un push mare în direcția asta și e groaznic de greu să creezi o imagine bună, să fii văzut ca o autoritate regională, date fiind condițiile care sunt pe la noi (în ciuda dezvoltării ecommerce-ului cu 30% de la an la an).

SmartWeb Conference nu este mai prejos de conferințe gen Smashing Conference (Germania), Future of Web Design NY sau MIX11 (US). Vor fi șapte speakeri cu greutate și o zi cu mult continut valoros pentru comunitatea online locală.

Conferința va avea loc numai în engleză (mai ales că mai toți webdesignerii, developerii de la noi știu binișor engleza) și va avea ca subiecte: Responsive Web Design, HTML5 & CSS3, scrierea codului CSS în mod corect, JavaScript, munca în echipe și va include bune practici, sfaturi și trucuri. Evenimentul este destinat antreprenorilor online, developerilor, specialiștilor UX și IA și va cuprinde sesiuni de networking, ca de obicei.

Unde?

La JW Marriott Bucharest Grand Hotel‎, Calea 13 Septembrie 90, București 050726, tel +4 021 403 0000. Evensys a organizat o întreagă serie de evenimente la acest hotel și e un loc foarte plăcut, cu săli suficiente pentru tot felul de conferințe de business.

Mai poți afla detalii pe site-ul SmartWeb, pe contul de Twitter sau pe pagina de Facebook.

Cine?

8 speakeri de renume, 7 internaționali + 1 local:
1. JONATHAN SNOOK – YOUR CSS IS A MESS!;
2. VITALY FRIEDMAN – RESPONSIVE WEB DESIGN – CLEVER TIPS AND TECHNIQUES;
3. CARL SMITH – AMBIENT ACCOUNTABILITY – THE JELLYFISH WORK MODEL;
4. BRUCE LAWSON – HOW TO DESTROY THE WEB;
5. DAN RUBIN – HANDS-ON PROTOTYPING WITH HTML & CSS
6. PETER GASSTON – INTRODUCING WEB COMPONENTS
7. VASILIS DIMOS – THE RESPONSIVE MINDSET
8. RADU CHELARIU – UXCOMMERCE – THE DEVIL’S EYE IS IN THE DETAILS

Când?

Pe 24 septembrie poți participa la conferință pe bază de bilet. Conferința începe la 8 dimineața și se termină cu un party noaptea târziu.

Have fun. Sper să participe cât mai mulți și să plece cu idei noi. La partea cu reguli de scriere corectă a codului CSS trebuie sa fiu de acord cu Jonathan Snook: nu poți arunca !important peste tot și să faci reguli cât mai specifice pentru a targeta și a suprascrie stiluri în anumite părți din site 😀
smartweb-conferinta-internationala-online-24-septembrie-europa-est-bucuresti-mariott