Categorii
Personal

Cea mai importantă resursă

Banii îi faci, pierzi și recâștigi. La fel cu prietenii, aurul, casele, averile și multe altele. O singură resursă nu poate fi recuperată după ce a fost folosită: timpul.

Cum alegi să îți petreci timpul vorbește clar despre prioritățile tale. Timpul, fiind cea mai importantă resursă ce o deții, trebuie folosit exact așa cum vrei: dormit, citit, stat cu prieteni, plimbat.

Fiecare secundă trecută este o secundă pierdută sau folosită cu rost. Nimeni nu îți dă înapoi acea secundă. Și dacă ar vrea, nu ar putea. Timpul are o direcție și aia este înainte: dacă pierzi secunde aiurea, timpul acela este dus.

Dacă nu petrec secunde cu cineva sau cu ceva activitate, atunci trebuie înțeles că eu mă folosesc de resursa asta unică în modul cel mai potrivit pentru mine.

Dacă fac o activitate sau petrec timp cu cineva, atunci înseamnă că pentru mine timpul respectiv are însemnătate specifică.

Nu pierde secunde aiurea cu un social media care îți dă 20 de postări sponsorizate la fiecare status de la vreun amic random și nici nu pierde timpul cu oameni sau activități pentru care timpul tău nu valorează nici cât o măsea stricată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.