Categorii
Personal

Zgârie-norii scârțâie

Zgârie-norii scârțâie când vântul bate viteze de câteva zeci de kilometri pe oră. Cel puțin, blocul în care am închiriat noi este un bun indicator pentru viteze de peste 35km/h a vântului.

În zona Canary Wharf din Londra sunt mulți zgârie-nori și al nostru nu este singurul care face asemenea sunete. Desigur, fiind bloc cu oameni din tot felul de culturi descoperi că la unele etaje vecinătatea nu este chiar simpatică: unii fumează iarbă iar alții aruncă gunoiul la liber pe toboganul de gunoi, nu în pungă, așa cum cer regulile pentru rezidenți.

Se pare că fiecare zgârie-nor are problemele sale și ciudățeniile sale. Fiecare are un mini-univers al său. Să nu crezi că dacă o locuință costă un sac de bani vecinii vor fi numai din lumea bună.

Totuși, este mișto să ai geam cât tot peretele de unde vezi inima centrului financiar și să ai acces la o cafenea dedicată rezidenților la peste 150 de metri altitudine. În viață nimic nu vine în forma perfectă, bunele au și ceva rele, relele au și ceva bune, după cum ți-e norocul pe care ți-l faci.

Un răspuns la “Zgârie-norii scârțâie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.