Categorii
Personal

Dezamăgirea Call Of Duty Modern Warfare II

M-a pus Nenumita să reinstalez jocul Call Of Duty Modern Warfare II și a fost mai dezamăgitor decât prima dată. Să nu fiu înțeles greșit: grafica este extraordinară, cinematica este genială, detaliile sunt zeiss, totul este mișto.

Totul până ajungi să ai bug-uri de gameplay, gen apasă pe tasta E ca să folosești instrumentul de targetare și are probleme cu animația gestului de a duce mâna la cap și de a orienta aparatul către dușmani. Adică, animația se repetă la infinit și nu ajungi să folosești acel instrument. La un joc care a costat probabil peste 50-100 de milioane de dolari să îl facă nu te aștepți să vezi așa baiuri.

În afară de asta mai sunt probleme cu validarea fișierelor pe Steam, uneori. Alteori te scoate din misiune și din joc pentru că serverele COD au probleme. Nu sunt chestii mici pentru un joc pentru care plătești peste 50 de lire.

Este dezamăgitor că au pierdut o groază de timp cu varianta multiplayer și asta singleplayer are carențe suficient de mari încât să vrei să dezinstalezi jocul. Nu am mai terminat jocul a doua oară.

Era o vreme în care puteai intra într-un joc Call Of Duty și puteai termina varianta singleplayer fără să îți creeze supărare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.