Categorii
Arhiva General

Șoferul brașovean și furtul de locuri de parcare. Petiție

Când spui că românul fură tot românul se ofuscă și face nazuri, zice că îl „defăimezi”, mai ales dacă locuiești în afara României. Dar adevărul rămâne același: românul tot de român se ferește și tot cu românul se ceartă pentru că este hoț și nătâng și tupeist pe deasupra. Ceva de genu: îți iau din mâncarea ta și tot eu mă supăr când îmi atragi atenția că nu fac bine.

Așa sunt șoferii brașoveni care ocupă abuziv locurile de parcare ale vecinilor lor. Sunt perfect de acord cu redecorarea mașinilor nesimțiților în asemenea cazuri. Alegi cum se face decorarea, este la liber, nu contează.

Pe grupurile de Maurer Coresi din Brașov unul din trei statusuri este despre vecinul X care se plânge că locul lui de parcare este ocupat abuziv de un dobitoc cu șoric mare. Cum ar fi ca toate mașinile care ocupă abuziv asemenea locuri de parcare să fie zgâriate? Este pedeapsa mai mare decât fapta? Da? Atunci pune un număr de telefon în geam, zevzecule, și atunci nu te trezești cu mașina demontată.

În aceeași linie de idei Mihai Codruț Nanu a făcut o petiție către Consiliul Local Brașov să ofere protecție deținătorilor de locuri de parcare rezidențiale. Dacă ocupi un loc, atunci să poți chema Poliția Locală să dea amenzi. Pare-se că acum nu se poate face asta și este scandal mare tot timpul cu mașini parcate aiurea.

Sper să fie cât mai mulți semnatari ai petiției ca mai apoi Consiliul Local să ia treaba asta în discuție. Nesimțirea românului poate fi liniștită cu ceva amenzi bune sau cu mașinile tractate.