Categorii
Arhiva General Online

Ce faci cu timpul tău?

Concluzia unei discuții recente este că merită să petreci timpul cu oameni care vor să se îmbunătățească, oameni care vor să învețe și care nu așteaptă ca alții să îi salveze. O vorbă spune că nu îi poți salva pe toți, nici măcar pe toți cei care vor să fie salvați, ci pe cei care vor să fie salvați și pentru care merită să consumi timp.

De când cu blogul de față am început să mă uit la timp ca la o monedă reală. O activitate trebuie să aibă suficient de multă valoare pentru mine dacă îmi va consuma timpul. Tocmai de aceea prefer să petrec timpul citind, stând la taclale cu perechea, uitându-mă filme, jucând jocuri, scriind articole sau orice alte activități care „îmi pică bine”.

O altă vorbă spune că este bine să te înconjuri de oameni de succes. Nu zic de mari afaceriști aici, ci de oameni cu mintea deschisă care nu așteaptă pe alții să tragă de ei.

Tu ce faci cu timpul tău?

Eu îl petrec în activități care îmi plac și orele petrecute astfel le consider o investiție în mine. Nu mai am vise cu „evenimente”, „campanii” sau chestii de genul. Îmi văd de blogul meu și zic că este suficient. Sute de oameni au fost ajutați de blogul de față prin informațiile ce le-am pus de-a lungul anilor. Știu că timpul petrecut aici este o investiție bună.

Timpul tău este o monedă scumpă.

2 răspunsuri la “Ce faci cu timpul tău?”

„Îmi văd de blogul meu și zic că este suficient.”
Simt chestia asta.

Mă îmbucură finalizarea unei postări mai tare decât gândul la posibilitatea că există cineva care ar citi, cândva, postarea respectivă.

Pe de altă parte iubesc privările de somn şi limba japoneză.

Privările de somn? Este o opțiune și aia.

Blogul a rămas o constantă în activitățile mele extra-work din ultimii 7+ ani așa că îl folosesc și ca o formă de terapie 😀