Categorii
Arhiva General

Întrebarea zilei: de ce își sărbătorește Dragnea ziua tocmai la aniversarea a doi ani de la tragedia de la #colectiv?

O posibilitate ar fi că este jeg și vrea să le arate oilor de români că tot el face și drege după cum îi pasă. Ceva de genul: „mă piș pe voi, pulimea, și merg acum să mă cac pe mormintele celor dragi vouă, ălora de au murit la Colectiv”. Lumea se întreabă de ce se comportă așa de urât.

Este o chestie de putere.

Nu este vorba de răutate sau de jigodenie, deși și aia ține de foame, ci mai degrabă este o metodă prin care arăți prostimii că o calci în picioare oricând și oricum. Oamenii de genul lui Dragnea și alții din PSD sunt învățați cu puterea, cu autoritatea asupra oamenilor, și știu să calce în picioare oameni fără nici o remușcare. Este deja o a doua natură, este o alegere pe care a făcut-o de mult timp deja: să fie un om care fură, să calce oameni în picioare apoi să le râdă în nas. Oamenii ăia valorează așa de puțin în ochii lui încât nu i se face milă sau scârbă, ci este doar ușor deranjat de bâzâielile lor.

Am văzut destui de genul și poți recunoaște răul de la distanță mare. Este o alegere pe care o fac unii oameni prin care pot chinui alte vieți doar pentru că pot. Repet, ei fac asta zâmbind.

La întrebarea „de ce Dragnea sărbătorește chiar acum ziua lui de naștere” răspunsul este simplu: pentru că poate, că vrea, că nu îi pasă lui de câți oameni mor din cauza deciziei lui. Pulimea este doar o grămadă de furnici care merită călcată în picioare.

Și furnicile se trezesc protestând, mirându-se că bocancul le strivește și nu înțeleg de ce. Crezi că lui Ghiță îi convine când vine Crăciunul și te duci să îl tai? Crezi că el protestează degeaba? Ție îți pasă de protestele lui când curge sângele din el? Atunci de ce crezi că i-ar păsa lui Dragnea de tine și de suferințele tale?