Categorii
Arhiva General

Despre podcasturi, de la mine ascultare

În urmă cu ceva timp Codruț Baciu, de la IQ Ads, m-a întrebat dacă aș dori să dau un interviu legat de activitatea de podcaster pe Tehnocultura Scicast. Am acceptat și așa am povestit puțin despre activitatea mea de podcaster.

De ținut minte că podcastul, ca orice fel de activitate, îți cere timp, energie, voință și tot așa. Nu mai repet ce am zis în articol. Ideea este că, prin intermediul podcastului, pot ajuta mult mai multa lume decât dacă aș sta la colț de stradă și aș vorbi despre dragul meu de știință.

Să nu uit că mă ocup și de podcastul Un român în Londra în care vorbesc despre viața din Londra, dau sfaturi despre cum să îți găsești chirie, cum să dai de un loc de muncă și la ce să te aștepți. Săptămânal am vești noi, bune și rele, și neapărat vin cu sfaturi pentru românii din Londra și pentru cei care vor să știe cum este viața pe aici.

Nu știu cât voi rămâne pe aici, dar atât timp cât sunt prin zonă prefer să folosesc timpul pentru a strânge cât mai multe informații utile pentru tot românul ce vrea să se aciueze în Londra, oraș care mi-e foarte drag și îmi devine tot mai familiar pe zi ce trece. 2000 de ani de istorie își zic cuvântul și, la un an de zile de când sunt aici, nu mă miră de ce este un magnet pentru mulți oameni.

În podcastul despre Londra povestesc despre aventura mea prin orasul de 8,5 milioane de locuitori iar în podcastul de știință povestesc despre călătoriile mele prin lumea atomilor și a planetelor. Sper ca și tu să te molipsești de curiozitatea ce o am pentru cotidianul londonez și pentru lumea științei.

Pentru sfaturi, sugestii, comentarii nu uita să dai cu subsemnatul în zona de comentarii. Abia aștept să iau microfon, pop-filter, un mixer. Înregistrările vor fi mult mai faine după ce am ceva tehnică. Ne vedem la următoarele episoade din podcasturile mele.