Categorii
Arhiva General Optimism

Maker Week Brasov, 31 mai – 5 iunie

maker-week-brasov-mai-iuni-2016
Iote că am primit comunicatul de mai jos și cred că îi interesează pe brașoveni. Pe scurt, are loc Maker Week unde sunt invitați tinkerii, makerii și toți cei care se ocupă de lucruri DIY, adică acei oameni care vor să meșterească tot felul de aparate și să se joace cu tehnologii noi.

Comunitatul este mai jos!

***

Între 31 mai și 5 iunie va avea loc prima ediție Maker Week Brasov – ediție organizată în 28 de țări în cadrul European Maker Week, un eveniment dedicat tuturor makerilor și inovatorilor din Europa; este o inițiativă promovată de Comisia Europeană, implementată de Maker Faire Rome în colaborare cu Startup Europe.

QUIB, Hof Cafe, Laborazon vă invită la o serie de inițiative în cadrul Maker Week Brasov să vedeți și să puneți în practică idei, proiecte, prototipuri, produse inovative, invenții și să discutm despre creatorii din zonă. Credem cu tărie că un instrument excelent pentru a rezolva problemele noastre de zi cu zi este creativitatea, iar Maker Week Brașov este locul de întâlnire pentru acestea.

https://www.facebook.com/events/1600594439968909/

Agenda Maker Week Brasov |
Marți / 31 mai

Conferință Maker Week Brasov | HOF CAFE
Vorbitori:
Miruna Amza
Symme3D
Gabriel Lenghel, Atelier Lenghel
Ionut Tata, QUIB
Alina Floroi, Laborazon Maker Space

Miercuri, 1 iunie
Filme despre makeri curatoriate de Alina Floroi, Laborazon Maker Space

Miercuri – Vineri / 01 iunie – 03 iunie
Vom lăsa câteva imprimante 3D în localuri din centrul istoric. Acestea vor crea produse constant, oamenii pot afla și vedea în timp real care sunt principiile imprimării 3D, beneficiile și multe altele.
Produsele create vor fi puse în vânzare în cadrul unui makers fair de la finalul evenimentului

Sâmbătă / 04 iunie
Ziua porților deschise la QUIB!
Vă invităm să vedeți cum arată atelierele QUIB, ce produse creăm, ce produse puteți crea, ce unelte avem și să ne cunoaștem mai bine.

Pentru înscrieri la conferință, vă rugăm să completați acest formular: http://goo.gl/forms/DzKdD0qnTt

Zi bună!
Asociația Consorțiul Cultural Corona înregistrată în registrul unic al Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 16152/A/2014. CIF 33063528
Piața Sfatului nr. 25 Brașov cod 500025
www.consortiulcorona.ro
https://www.facebook.com/ConsortiulCulturalCorona
Cont Unicredit Tiriac Bank IBAN RO71 BACX 0000 0009 5336 8001