Categorii
Arhiva Blogging

2016. Cum să am un an mai bun

Îmi place de Dorin. Sunt unul dintre cei mai mari fani ai lui, dar el știe asta 😀 Rezoluția lui pe 2016 este să scrie numai despre lucrurile care vor conta peste ani și ani, nu despre lucruri care necesită context pentru a le înțelege, precum escapadele lui Oprea care au dus la moartea unui polițist.

Anul trecut am scris des despre subiecte sociale, Dorin despre subiecte politice și el chiar prinde bine subiectul de punctul sensibil atunci când își dă cu părerea.

Anul ăsta urmez sfatul lui de a scrie mai puțin despre lucrurile populare. Vedem cum iese. Văd că Tehnocultura are un număr minim de 300 de vizite pe zi, chiar dacă am scris rar în ultima perioadă tocmai pentru că am subiecte care sunt actuale în orice epocă le-ai citi. Sincer, secțiunea de știri de pe Tehnocultura am ucis-o tocmai pentru că atrăgea mult mai puțini ochi decât mi-am dorit.

Deci, primul lucru la care să mă uit în 2016 este să rămân la subiecte evergreen.

Al doilea lucru este să mă autoeduc mai mult decât am făcut-o în 2015. Nimănui nu-i place un om needy, o „victimă educatională” cum îl numește Jade în filmul de mai jos pe un asemenea om:

Un alt lucru cu care vreau să mă ocup este să îmi depășesc ceva recorduri de anul trecut, dar, mai ales, să fac ceva sport. Cică există resurse. Trebuie doar să vrei:

În ton cu cele de mai mai sus voi ieși mai des din casă. Cazurile de miopie pot fi generate și de faptul că stăm prea mult închiși în casă:

Nu puteam termina articolul fără a pomeni niște vorbe de duh de la Minioni: nu te du la cumpărături când ți-e foame, nu căuta pereche atunci când nevoile te compleșesc, nu actualiza statusul când ești beat.

minioni-3-reguli-2016

Desigur, va trebui sa lucrez la partea în care merg la cumpărături pe stomacul gol 😀