Categorii
Arhiva General

Taximetriști care sechestrează clienți?

Nu este pentru prima dată când aud de asemenea cazuri. Adesea este vorba de un taximetrist mai în vârstă și victima este femeie. În acele cazuri femeia cere bon fiscal și taximetristul nu vrea să dea bonul. Femeia atunci nu vrea să dea bani de cursă iar taximetristul blochează ușile și pleacă la plimbare.

S-a petrecut pe 9 dec 2015, în jurul orelor 14:00:

E foame mare în orașul de la poalele Tâmpei.
Astăzi am avut minunata șansă să fiu sechestrată și plimbată câteva sute de metri de un taximetrist supărat ca am îndraznit să cer bonul fiscal sau returnarea banilor plătiți pentru cursa efectuată.

Pe sistemul: daca nu poți să fraierești clientul, îl intimidezi.

M-a lasat să cobor când s-a convins că vorbeam într-adevăr cu operatorul de la 112. Nu nu am primit nici bon fiscal, nici banii înapoi.

Până vine Moșul de la Sectia 1 Poliție, acest taximetrist cu profil de tătăiță care plimbă nepoții prin parc preia, în continuare, comenzi de la clienți.

Indicativul 176, RoTaxi Brașov.

Caz penal. În așa caz plângere la Poliție pentru sechestrare și răpire. Te-a dus la plimbare fără voia ta și nu te-a lăsat să pleci. Dacă se fac plângeri și se continuă cu procesul, atunci ceva dosare penale vor băga frică în mizerabilii care fac asta.

Unii oameni chiar au nevoie de acele bonuri pentru muncă. Nu ai bon, nu primești banii de cursă.

NewsBV a scris despre asta și se pare că firma Ro Taxi din Brașov are mai multe asemenea reclamații la activ, dar nu iau nici un fel de măsură.

A aflat și Realitatea despre asta. În loc ca Brașovul să fie cunoscut în țară pentru lucruri bune ajungem să fim cunoscuți care orașul în care taximetriștii sechestrează femei, că de la bărbați ar lua bătaie, atunci când trebuie să dea bon. Acolo este și caz de evaziune fiscală.

De aceea prefer să merg cu cei de la Bratax. Când nu se poate și merg cu alte firme, dacă văd că șoferul de taxi nu este un om respectuos în trafic, îl trag de perciuni. Pentru că trebuie și pentru că este vremea ca românii să intervină în cazuri de imbecilism.

Taxiul în cauză:
ro-taxi-femeie-sechestrata-taximetrist
De altfel, la reclame proaste mai avem și Gara Brașov, lasată în paragină de idioții de la CFR. Există o petiție pentru renovarea gării.