Categorii
Arhiva General

O idee

Cum ar fi ca în loc de atacuri teroriste în mulțime acele atacuri să fie direcționate strict către factorii de decizie? În deceniile de până acum de când tot au loc atacuri peste tot pe Glob crimele în masă nu au avut rezultatul dorit: au speriat lumea, dar factorii de decizie au rămas pe poziție.

Mai mult, ucigând aiurea mulți oameni acei musulmani au creat un nou val de acțiuni anti-musulmane care vor duce la alți morți aiurea. Or scopul atacurilor nu este să îți omori nația ucigând altă nație, ci împigerea unei agende politice.

ISIS nu va deveni țară în acest fel. Fanatismul care duce la terorism și genocid are picioare scurte și, cu cât au loc mai multe atacuri teroriste, cu atât mai rapidă și mai violentă va fi moartea fanaticilor.

Să dai foc sinagogilor și campusurilor de refugiați în semnd e răzbunare este în primul rând criminal și în al doilea rând o strategie groaznic de proastă. Musulmanii fac deja parte din Europa, nu sunt un organism extern. Ar trebui tratati ca parte din Europa și extirpate doar elementele negative.

Referitor la atacuri, nu am văzut teroriști deștepti care să țintească direct politicienii care pot da ordinul de atac. Cum ar fi atunci? Cred că în asemenea situații politicienii ar simți mai mult responsabilitatea de a da ordinul unor atacuri peste graniță. Și ar muri mai puțini oameni.

De citit.