Categorii
Arhiva Blogging

#prinbrasovulmeu a început

De ceva timp s-au purtat discuții în grupul Social Media Brașov pentru a face un nou #prinbrașovulmeu, ediția a treia de data aceasta. Evenimentul a fost inițiat și organizat de Eftimie în edițiile precedente. Ediția 1 a fost în 2011 iar ediția 2 în 2012 când am mers la vânătoare de trufe și să tragem cu pușca.

De data aceasta am avut discuții cu Mace și am hotărât să avem evenimentul chiar în timpul Oktoberfest, un eveniment care durează 11 zile și aduce peste 300 000 de vizitatori la cortul gigant de la Liceul Sportiv.

#prinbrasovulmeu ediția 3 este organizat de Social Media Brasov, prin subsemnatul și Nico Băncilă, în parteneriat cu Oktoberfest și Clubul Economic German.

De data aceasta vom face vizite pe la câteva companii locale precum Elmas, Ciucaș, Selgros și vom merge la distracție cu tiroliana în Poiană, apoi vom merge cu mașinile de carting, vom vedea dinozauri și castele și ne vom petrece serile la masa rezervată participanților la event, în cortul mare de la Oktoberfest.

Am invitat câțiva bloggeri din țară cărora le prezentăm Brașovul economic și turistic și sper să facem impresie bună: Oana Kovacs, Doris Bociort, Andreea Pietrosel, Ivo Bobal, Daniel Urda, Razvan Baciu, Corina M. S. și Arhi.

Din Brașov au confirmat cel puțin 10 bloggeri așa că vom avea un grup destul de mare de oameni care vor edea Brașovul puțin altfel.

Ce dorim cu #prinbrasovulmeu? Vrem să arătăm României că Brașovul este o destinație care merită vizitată și în care merită chiar să locuiești sau să muncești.

Itinerariul

Mai jos avem itinerariul:
Joi – 3 sep
8:30 – Mic dejun
10:15 – Plimbare turnuri și aleea După Ziduri
12:00 – Vizită Elmas și prânz
15:00 – Parada pentru deschiderea Oktoberfest
17:00 – Timp liber
19:00 – Oktoberfest și cină

Vineri – 4 sep
8:30 – Mic dejun
10:00 – Vizită Fabrica de bere Ciucaș
12:00 – Vizită Selgros și prânz
15:00 – Plimbare cu telecabina pe Muntele Tâmpa
17:00 – Distracție la Kartbahn Kronstadt
19:00 – Oktoberfest, surpriză și cină

Sâmbătă – 5 sep
8:30 – Mic dejun
10:00 – “Made in Brasov”
10:45 – Distracție cu tiroliana în Poiana Brașov
12:00 – Echitație și prânz cu sandvișuri
15:00 – Urcare cu Cremaliera și vizită la Cetatea Râșnov
17:00 – Vizită la Dino Parc Râșnov
19:00 – Oktoberfest și cină
21:30 – Surpriză vizuală

Duminică – 6 sep
8:30 – Mic dejun
10:00 – Plimbare

Afiș și banner

Mai jos avem și afișul pentru cei ce doresc să îl pună în articolele lor:
prinbrasovulmeu-2015-afis (Large)

Pentru cine vrea, avem și banner mic 250x250px:
prinbrasovulmeu-2015-banner-250x250

Despre #prinbrasovulmeu

#prinbrasovulmeu este un eveniment prin care dorim să promovăm Brașovul cu punctele sale de punctelor de interes, fie ele economice, turistice sau istorice prin intermediul bloggerilor invitați din afara Brașovului.

Evenimentul a ajuns la ediția a III-a. Edițiile precedente au avut loc în 2011 și în 2012 și au prezentat Brașovul cultural și istoric. De data aceasta prezentăm Brașovul economic și turistic.

Social Media Brașov – este un grup de inițiativă fără personalitate juridică format în special din bloggeri care doresc să promoveze Brașovul în mediul online. Acest grup, creat în 2011, cuprinde comunitatea bloggerilor cei mai activi din Brașov și a organizat mai multe evenimente offline cu și pentru bloggeri de-a lungul timpului: Berar 2011, Brașovul – atunci și acum, #prinbrasovulmeu.
Mai multe informații: www.facebook.com/SocialMediaBrasov

Oktoberfest România – O tradiție germană adoptată după modelul autentic bavarez. Râurile de bere, muzica germană, fanfara, specialitățile culinare bavareze, berea nefiltrată, cortul imens decorat alb-albastru, jocurile cu premii, sponsorii cu renume și deschiderea festivalului prin „a da cep” butoiului cu bere de către autorități române și germane, reprezintă rețeta de succes a Oktoberfest Brașov. Leul bavarez încoronat la Brașov a devenit stema Oktoberfest-ului autohton care in 2014 a implinit 6 ani, față de fratele lui mai mare, bavarez, care în 2014 avea 204 ani.
Mai multe informații: www.oktoberfestromania.ro

Clubul Economic German – DWK – Grup ce promovează investitorii vorbitori de limba germană din România. Pe lângă promovarea comerțului cu țările de origine germană în România, DWK urmărește obiective sociale și culturale. Acest lucru se reflectă și în multe evenimente care sunt efectuate de DWK. Acest grup are în vedere consolidarea economiei și schimbul periodic de experiență între companiile membre și cele din țările de origine germană.
Mai multe informații: www.dwk.ro

Sponsori
Oktoberfest, Clubul Economic German, Elmas, Ciucaș, Selgros, Dino Parc Râșnov, Kartbahn Kronstadt, Casa Viorel, Centru Echitație Cristina Râșnov, Primăria Râșnov, Hotel Ramada, Telecabină Tâmpa.

3 răspunsuri la “#prinbrasovulmeu a început”

[…] a început încă de ceva timp. Ocupat fiind cu organizarea #prinbrasovulmeu am uitat complet de competiție, dar lasă că acum pot scrie și eu un cuvânt-două despre acest […]